2777
2789

بچه ها من الان دهم تجربی هستم بعد از اول سال تا حالا اصلا حوصله درس خوندن نداشتم یا همش میگفتم درس میخونم ولی درس نمیخوندم ( من سال های پیش خیلی بچه تلاشگری بودی در حدی که همه معلما و مدیر و معاون رو من حساب باز میکردن )

خلاصه به این نتیجه رسیدم که تجربی به درد من نمیخوره ( وقتی منطقی فکر میکنم رشته خیلی خوبیه ولی از این رشته و گرایش های دانشگاهیش بدم میاد) 

هر وقت تصمیم گرفتم برم ریاضی همه گفتن نرو ، ما رفتیم خوندیم بازار کار نداره 

انسانی هم همه ی درساش حفظیه ، من از درس های حفظی خوشم نمیاد 

هنرستان هم خانواده ام نمیزارن تغییر رشته بدم 

خب حالا من چی کار کنم ؟  تروخدا خواهرانه راهنمایی کنید شب و روزم شده گریه و حال خرابی 

ریاضی دانشگاه های خوب بیاری کار داری

ضمنا کار برای چیته مهم اصل تحصیلاته هزینه دختر بر عهده همسرشه بدبختی ازونجایی شروع شد که بر اثر چشم و هم چشمی همتون نگاه کردید به هم و همتون خواستید دستتون تو جیب خودتون باشه

ریاضی دانشگاه های خوب بیاری کار داری ضمنا کار برای چیته مهم اصل تحصیلاته هزینه دختر بر عهده همسرشه ...

من نمیخوام از اون دخترهایی باشم که دستش تو جیب شوهر شونه 

من میخوام خودم مستقل باشم هر وقت هر چی دلم خواست بخرم و زیر بار منت شوهرم نرم 

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من نمیخوام از اون دخترهایی باشم که دستش تو جیب شوهر شونه  من میخوام خودم مستقل باشم هر وقت هر ...

ببین فکر نکن اولین کسی هستی که اینو میگی منم اولین باره اینو از کسی میشنوم

والله بالای ۲۰۰۰ دختر بودن اینو گفتن اومدن دفتر مشاوره زندگیشون داغون بوده

کسی که از قبل ازدواج داره میگه مال من مال شوهر و اموال شوهرشو جدا میدونه و خودشو زیر بار منت شوهر میدونه شک نکن نمیتونا زندگی درست و با اعتمادی با همسرش داشته باشه

دختر فقط شوهر نمیکنه برای رابطه جنسی که

یوی از وظایف مهم شوهر تامین مالی کامل زنه

من نمیخوام از اون دخترهایی باشم که دستش تو جیب شوهر شونه  من میخوام خودم مستقل باشم هر وقت هر ...

باریکلا..منم طرز فکر تورو دارم و دارم تلاش میکنم براش.گوش نده ب حرف این کاربر..این ازاون زناییه ک دستش تو جیب خودش نیستو اویزوون شوهرشه..

بمظرم برو ریاضی و قویییی‌بخون.

منم بین‌تجربی و زیاضی موندم..ریاضی چون میگن بازار کار نداره نمیدونم برم یا ن‌..گیج شدم.نهمم ..میشه بگی چی بود توی تجربی ک اینفد از درس زده شدی؟ تجزبی خیلی سخته؟ خیلی رشته ی بدیع،؟فسار زیاده؟

دیبایی ساختم ک ب بودنش افتخار میکنه:)🤌🏻🤍  
باریکلا..منم طرز فکر تورو دارم و دارم تلاش میکنم براش.گوش نده ب حرف این کاربر..این ازاون زناییه ک دس ...

ببین عزیزم اگر واقعا تلاشگر هستی و عاشق تجربی هستی بیا توی این رشته ، اگر می تونی با زیست کنار بیایی بیا توی این رشته 

حقیقتش من از اول هم دوست نداشتم بیام تجربی و فقط به خاطر بازار کار اومدم 

خلاصه از یه سال بالایی به تو نصیحت به خاطر بازار کار وارد هیچ رشته ای نشو ، برو رشته ای که توش هدف داری و دوستش داری 

ببین عزیزم اگر واقعا تلاشگر هستی و عاشق تجربی هستی بیا توی این رشته ، اگر می تونی با زیست کنار بیایی ...

من واقعا ادم تلاشگر و عاشق تجزبی و با اراده ای نیستم اصلللللللاااا..ینی همین الانم ک نهمم درس نمیخونم زباد.. همش بی خیالم.ولی هوشو استعداد دارم.ی دور میحونم‌میفهمم. امروز امتحان داشتیم..صب توی سرویس مدرسع خوندم و زنگ اول امتحان دادم..امتحانم عالی بود..دراین حد بگم ک اینشکلی ام..تلاش نمیکنم خیلی..رشته ی ریاضی هم‌نمیدونم هدفم چیه توش‌. فقط میدونم ک احتمالا میتونم‌باهاش بیشتر کنار بیام ‌.ولی خب میگن بازار کار ندارا.من ۱۲ساال‌مدزسه دزس بخونم..چندسال هم ک تو دانشگاه،تهش کار نگیرم؟

خیلی بده..از ی طرفم ریاضی اینا دوس دارم.و حس میکنم نهایتا تا دبیرستان دوام بیارم..چون اگ ی درصد بازار کاری باشه،من به شغل ها و زیر شاخه ی  رشته ریاضی فیزیک علاقع ندارم..گیج شدم.ی چیزی بین ریاضیو تجزبی مبخام

دیبایی ساختم ک ب بودنش افتخار میکنه:)🤌🏻🤍  
من واقعا ادم تلاشگر و عاشق تجزبی و با اراده ای نیستم اصلللللللاااا..ینی همین الانم ک نهمم درس نمیخون ...

دلت میخواد ۱۰ سال دیگه کجایی این جامعه رو بگیری ؟ 

میخوای معلم بشی ؟ مهندس ؟ وکیل ؟ دامپزشک ؟ چی ؟ 

اول هدف تو مشخص  کن ( تروخدا بی هدف وارد هیچ رشته ای نشو ) 

[QUOTE=336390229]متاسفانه من بین قلبم و مغزم گیر کردم و نمیدونم چیکار کنم [/QUOT

مشورت با کسایی که نسبت به مشکل تو آگاهی دارن(مشاور تحصیلی موثق نه ازینا که تا کنکور دادن پیج مشاوره زدن یاشماره ۱۴۸۰ )بهترین گزینس چون تو تنها نیستی تو این قضیه بهتر میتونن کمکت کنن

💚💚