2777
2789
عنوان

کارگاه بازییییی بیاین کمکککککککک

120 بازدید | 15 پست

سلام دوستان داستانش مفصله ولی من کلی میگم 

من تا حالا به کسی توهین نکردم نه مسخره و نه هیچی کلا پدر و مادرم هم اونطوری هستن و وقتی یه نفر یه چی میگه بهمون ۳ هفته طول میکشه جوابشو بدیم ولی خواهر دقیقا برعکسه منه 

حالا من زنداییم ک داییم به خالم هزار جور بدی کردن حرف های رکیک زدن و...حالت دایی کوچیکه من هم کلی خوبی کرده در حق همه اینا خود خالم که من خیلی دوسش دارم حالا این زندایی بزرگم سر یه مسئله خیلی کوچیک با خبر چینی و دلالی حرف میونه اینا رو شکر آب کرد که به من ربطی نداره اصلا 

حالا بعد ازدواج خالم اول ما میدونستیم قضیه دوستی رو مامانم اینا رو به هم رسوند و... اولا شوهر خالم با مت خیلی خوب بود ولی الان بعد ۳ ماه نامزدی کلا ما رو میبینه انگار قاتل پدرش رو دیده و.. کا من واقعا ناراحتم جرا باید ما که انقدر خوب بودیم بد بشیم و اونایی که بد بودن خوب بشن 

الان من مطمئنم اونا زندایی و دایی و شوهر خاله و خالم راجب ما غیب و حرف های بدی میزنن میخوام بدونم چیا گفتن چطوری یه دستی بزنم 

اگه نقشه کارگاهی چیزی بلدید بگیننننننن لطفا 

فقط لطفا نگین ولشون کن و اینا نمیتونم شوهر خالم اصلا...... من کل قضیه رو نتونستم بگم قبلنا رو چه اتفاقاتی سر خالم افتاد ترسیدم شناسایی بشم 

فقط بگین چطوری بفهمم چی میگن پشت سرمون و اونا رو بنشونیم سر جاشون 

تو زیباترین آرزوی منی ❤️

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

نفهمیدم چی شد اصلا

😅 حتما بد نوشتم من

غیب زندایی و دایی و شوهر خاله و خاله من راجب ما 

در حالی که ما کلی خوبی کردیم در حقشون خوبی هایی که...

و زندایم داره فتنه ایجاد میکنه

میخوام یه دستی بزنم ببینم کی راجب ما غیب کرده زیاد و در اصل بفهمم چیا گفتن 

تو زیباترین آرزوی منی ❤️

نفهمیدم چی شد اصلا

یه جوری گفت که قضیه اسپویل نشه! 🤣

راه و رسم مردن را در مجال زندگانی دنیا نیاموخته ایم. چه گرانبهاست در نظر پروردگار، مرگ پاکان؛ همچنان که چیزهای کمیاب گرانبها هستند. به شما راست میگویم، به راستی من در این جهان به امتیازی آمده ام که تا کنون به هیچ بشری داده نشده حتی به...  ،زیرا خدای ما انسان را نیافرید که در جهان او را باقی بگذارد بلکه او را آفریده است تا در بهشت بگذاردش. 🍀 jesus christ.  به نام قدرت مطلق، نيروى برتر، نيرويى كه قدرتت از شمال تا جنوب و از شرق تا غرب گسترده شده. Angel 

😅 حتما بد نوشتم من غیب زندایی و دایی و شوهر خاله و خاله من راجب ما  در حالی که ما کلی خوبی ک ...

برو به یکیشون بگو فلانی اینو درموردت گفته پته اشو میریزه رو آب😂😂😂

تاریخ رامردان پرهیاهومینویسندوبدون اینکه بدانند،قهرمان داستان هایشان زاده چه کسانی بوده اند👸

برو به یکیشون بگو فلانی اینو درموردت گفته پته اشو میریزه رو آب😂😂😂

یعنی خدا میدونه زنداییم چقدر غیب خالم رو پیش من کرده و بر عکس ولی من نمیخوام رک و راست برم بگم 

به نظرت با پیج فیک برم بگم ؟

چی بنویسم 

تو زیباترین آرزوی منی ❤️

😂😂😂 مسئله کلی:یه دستی زدن و فهمیدن جریان کلی که کدام یک راجب ما غیب کرده و حرف زده 

هیچ جوره نمیشه مگه اینکه یه آتیش بیار معرکه تو جمعشون باشه بخواد موش بدوونه و خبرچینی کنه.

راه و رسم مردن را در مجال زندگانی دنیا نیاموخته ایم. چه گرانبهاست در نظر پروردگار، مرگ پاکان؛ همچنان که چیزهای کمیاب گرانبها هستند. به شما راست میگویم، به راستی من در این جهان به امتیازی آمده ام که تا کنون به هیچ بشری داده نشده حتی به...  ،زیرا خدای ما انسان را نیافرید که در جهان او را باقی بگذارد بلکه او را آفریده است تا در بهشت بگذاردش. 🍀 jesus christ.  به نام قدرت مطلق، نيروى برتر، نيرويى كه قدرتت از شمال تا جنوب و از شرق تا غرب گسترده شده. Angel