2777
2789

من تو تلگرام براتون یه کانال زدم و براتون چند تا انشا نوشتم و هر انشایی هم بخواین براتون مینویسم 

شما هم بجاش یه صلوات برام بفرستین تمام🙂

https://t.me/Screenwriter99

(👰‍♀💍)از کاربران نی نی سایت درس های زیادی گرفتم یاد گرفتم طرز فکر همه انسان ها شبیه من نیست و همه آدمها با اعتقادات خودشان زندگی کنند پس از هرکسی انتظار هر‌گونه رفتاری را داشته باشم❤️به هیچکس اعتماد نکنم شاید متشخص ترین افراد فیکی بیش نباشند❤️احترامم نسبت به افراد را به شعورشان گره بزنم❤️بیش از حد با کسی بحث نکنم چون آرامش خودم از بین خواهد رفت❤️آدمهای بی ادب و عقده ایی را درک کنم شاید گذشته تلخی آنها را به اینجا رسانده❤️

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

خوبه عالیه🍹 ولی ماهی نده! ماهیگیری یاد بده به بچه ها

❤️

بچه ها نوشتن رو زیاد دوست ندارن متاسفانه🤦‍♀️

ولی اگه ازش استقبال کنن تابستون حتما اینکارو میکنم🌹

(👰‍♀💍)از کاربران نی نی سایت درس های زیادی گرفتم یاد گرفتم طرز فکر همه انسان ها شبیه من نیست و همه آدمها با اعتقادات خودشان زندگی کنند پس از هرکسی انتظار هر‌گونه رفتاری را داشته باشم❤️به هیچکس اعتماد نکنم شاید متشخص ترین افراد فیکی بیش نباشند❤️احترامم نسبت به افراد را به شعورشان گره بزنم❤️بیش از حد با کسی بحث نکنم چون آرامش خودم از بین خواهد رفت❤️آدمهای بی ادب و عقده ایی را درک کنم شاید گذشته تلخی آنها را به اینجا رسانده❤️

خدا خیرت بده. دوران مدرسه من کجا بودی؟ زنگ انشا کابوسم بود. بابام همیشه برام مینوشت

منم ذهن باز و ادبیات خوبی نداشتم مشکل اصلیمم کتاب نخوندنم بود که اگه کتاب داستان و رمان زیاد میخوندم حل میشد علاقه هم نداشتم

ولی خب از پسشون بر میومدم سر امتحانای ترم نمره بالایی هم گرفتم خلاصه اون استرسا تمام شد

خدا خیرت بده. دوران مدرسه من کجا بودی؟ زنگ انشا کابوسم بود. بابام همیشه برام مینوشت

❤️

خودمم همین بودم😂

خوبه عالیه🍹 ولی ماهی نده! ماهیگیری یاد بده به بچه ها

یاد دادن نداره خودشون باید ذهن بازی داشته باشن دایره لغات بالا مطالعه کتاب  و رمان

اول باید اینا باشه بعدشم اصول دیگشم یاد میگیرن 

عزیزم واسه موصوغات انشات سعی کن کتاب های نگارش دانلود کنی اونارو بنویسی بیشتر ب کار بچه ها میاد  ...

🌹حتما اینکارو میکنم❤️

❤️ بچه ها نوشتن رو زیاد دوست ندارن متاسفانه🤦‍♀️ ولی اگه ازش استقبال کنن تابستون حتما اینکارو میکن ...

منم همین بودم انشاهای دوران مدرسه رو دوست نداشتم! ولی یه دبیر مهربون یادمون داد و من فهمیدم چقدر لذت بخش که بتونیم متن های قشنگی تولید کنیم♡

منم ذهن باز و ادبیات خوبی نداشتم مشکل اصلیمم کتاب نخوندنم بود که اگه کتاب داستان و رمان زیاد میخوندم ...

من خیلی کتاب میخوندم ولی برا انشا اصلا دستم به قلم نمیرفت

الان برا پسرم همچین مشکلی ندارم.ذهنم خیلی باز شده نسبت به اون زمان.خیلی راحت جمله سازی یا انشای کوتاه بهش میگم.اما اونم مثل قدیمای خودمه خیلی نمیتونه داستان سرایی کنه

فقط 19 هفته و 6 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
امشا كل فاميلو من ميگم🤣🤣🤣🤣

😂👏👏👏

یاد دادن نداره خودشون باید ذهن بازی داشته باشن دایره لغات بالا مطالعه کتاب  و رمان اول باید ای ...

نه یاد دادن داره...

من تا دوره راهنمایی هیچکی یادم نداده بود و حتی یادمه متن حفظ میکردم و سر انشا مینوشتم و اینجوری نمرشو میگرفتم!😐

دبیرستان نگارشمون با ی دبیر خوب افتاد و قشنگ نشون داد و من یاد گرفتم🤷‍♀️نمیدونم چجوری اما تونستم انقد متنای قشنگی بنوبسم که وقتی خودمم میخوندم کیف میکردم🙃

من خیلی کتاب میخوندم ولی برا انشا اصلا دستم به قلم نمیرفت الان برا پسرم همچین مشکلی ندارم.ذهنم خیلی ...

نمیدونم یه استعداده دیگه منکه راحت شدم دوران دانشگاه نمیدونم باز متن ادبی اینا باید بنویسیم یا نه

بچمم خداکنه ب من نره 😂😂