2777
2789
عنوان

خواستگار قدیمم به بچه هام گفته..

663 بازدید | 35 پست

چند وقت پیش شهرستان بودیم

من 4تا بچه دارم

به دختر و پسر بزرگم گفته بود شما شبیه باباتونید 

خودتون رو بکشید هم شبیه مامان تون نیستین. 

مامانتون خوشگله 😵‍💫

میگن وقتی بی دلیل حالت بده یکی دلتگنته و داره بهت فک میکنه 

😂😂😂

خدایا رضامو به خودت میسپرم مراقبش باش❤️🥺 رضا همه کس منه خدا جونم ازم نگیریش ی وقت 🥲💕رضا قشنگ ترین اتفاق زندگی منه خراب نکنی خدا جونم.بحث داریما ولی نباشه میمیرم.با خوشحالیش خوشحالم با ناراحتیش ناراحتم با صداش زندگی میکنم با بغلش اروم میشم کلا بغلش حس خیلی خوبی دارهههه 🥰🤗 خدایا خودت برام نگهش دار 💋💕 میدونم کفره ولی واسم خداعه🫠🥲 تویی که داری اینو میخونی جون عزیزت ی صلوات بفرس به خاستم برسم.       

خاک توی سرش

مادرم یاعلی گفتو،مرا زاد😊نماد حلال زادگی عشق علی و اولادش🤫🤫                         👈👈🙆🙋عضوکمپین مبارزه با کلمات تهوع آورِ😷:شوشو(شوهر)😧آخایی  سِز(سزارین)   آقایی😈عجقم(عشقم)🙊رل🤑🤑😷عجیجم(عزیزم)😒پشمل(پسر)😶آز(آزمایش)😐پری😕کراش😩😷😷تودلی  کنجد😱دوزپسر😟خودم پز  به ما چه،به توچه من توام یا تو منی😶اسی(استارتر)😕😧😧اِستا(استامینوفن)😷😧😬😦بِِز(بذار)👉👉😦😦فاصله اجتماعی😕😐میحرفونم😱😱😱پروتکل های بهداشتی😡😬کیوت😧پارتنر🐒پسمل😤دخمل😐😕کادر درمان بیمارستانِ .... ازتون متنفرم،بچه م هیچ گناهی نداشت با سهل انگاری کشتینش😓😓😓

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

شما توجه نکن لعنت بر شیطون

یه لغزی رفته خاک بر سر

لطفا اگر نظری از من خوندی حتما و حتما عقل خودت را اولویت بذار. من فقط بخش کمی از ماجرا را شنیدم و تو بخش زیادی از آن را دیدی.                                                                         از صمیم قلبت از خدا بخواه اون همه چیز را با جزئیات میدونه. همه چییییزو ......                                                              پس بهترین یاری دهنده خودشه.                          

شما توجه نکن لعنت بر شیطون یه لغزی رفته خاک بر سر

بعد خوندن میشه گزارش بزنید 

آره واقعا گفتم اینجا بگم یکم تخلیه روحی بشم

ازدواج کرده اونم

آره 

1 سال بعد ازدواج کرد 

ولی موقع خاستگاری گفت من چشماتو خیلی دوست دارم😵‍💫😵‍💫😵‍💫

خدایا منو ببخش

آره  1 سال بعد ازدواج کرد  ولی موقع خاستگاری گفت من چشماتو خیلی دوست دارم😵‍💫😵‍💫😵‍💫 ...

چرا باهاش ازدواج نکردی

☘️برای همه خوب باش،آنکه فهمید کنارت میماند،آنکه نفهمید،دیگربرای نفهمیدن دیراست🌹🎋