2777
2789

هم رشته ایم و هم سن اون واسه کنکورش هزینه کرده کلاس و ازمون  و مشاور ولی من نداشتم هزینه کنم

تراز قلم چی 6100 داره 

تموم .ج.دم سراسر پر از حسرته کاش بمیرم

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

عزیزم فیلمای درسی میتونی تو تلگرام با نت صبح تا ظهر دانلود کنی و انشالله بعد قبولی تونستی مبلغ کلاس های موسسه رو برگردونی که جبران شه و حروم نباشه

من و تو خم نه و درهم نه و کم هم نه که می باید باهم باشیم

اینا تاثیر داره ولی از همه مهم تر تلاشه خودته عزیزم،چیزی بیشتر از کتابهایی ک معرفی شده نباید بخونی ،مشکلی هم داشته باشی اینترنت هست بنظرم نذار ذهنت بره تو بهانه تراشی تلاشت بکن عزیزم 

تراز قلمچی کشکه منم ترازام بالابود ولی کنکورم فاجعه

گول چیو میخوری

دختر همسایمونم باباش پولدار بود و قلمچیش بالا ولی با رتبه داغون کنکورش اخرسر رشته و دانشگاه منو رفت 

حق داری هرکی گف ب پول نیست ب درس خوندنه غلط کرد

تمام رتبه برتر ها خرج کردن همشون دبیرستان های غیرانتفاهی با شهریه هاای گرون بودن چون بهترین معلم ها اونجان

عزیزم تلاشت رو بکن خودت رو با کسی مقایسه نکن

تو هزاران رقیب داری ک پسر عموت یکیشونه اینقد هستن ک بیشتر از اونم خرج کردن

مامان دو تا پسر شیطون و همسر بهترین مرد دنیا....لایک نکن ریپلی کن ریپلی دوس دارم  
دیگه دیره منم دلم نمیاد از راه حروم

دیر نیست دوماه وقت داری 

خب قبول شی جبران میکنی براشون و حلالیت میگیری

من و تو خم نه و درهم نه و کم هم نه که می باید باهم باشیم