مامان_آینده_آوا مدیر عضویت: 1396/10/16 تعداد پست: 5349 عنوان توروخدا بیاین. ینی کیسه آبم پاره شده؟ | مشاهده متن کامل بحث + 370 بازدید | 30 پست سلام.من ۳۴هفته و ۲ روزم.ظهر هنگام رابطه یهو یه ابی جهش کرد از واژنم.گفتم شاید خدایی نکرده کیسه آبمه. پد گذاشتم ازون موقع هی چک میکنم ولی چیزی نیومده. تکون هم میخوره بچه.ینی کیسه آب بود یا نه؟ باید چکار کنم الان.خیلی نگرانم 1403/02/03 | 21:56 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
ms_meryyy عضویت: 1403/01/25 تعداد پست: 3264 نه بی رنگه بی رنگ بود مثله آب بود. نمیدونم دیگه چیه درخواست دوستی با احترام نمی پذیریم. قوی باش،مثل یک لبخند پر از بغض✨🖤. کاربری ۴ نفره✨🎀 با افتخار دختران کوروش بزرگ👸🏻💗 فوتبال واسه ما یعنی زندگی esteghlal&real madrid Hala madrid
مامان_آینده_آوا مدیر استارتر عضویت: 1396/10/16 تعداد پست: 5349 کیسه اب پاره بشه ک همه اب یهو میریزه سوراخم شده باشه، به محض اینکه سرپا باشی یا بشینی میریزه اصلا ... پس ینی نبوده؟ پس اون چیبود. تا حالا همچین اتفاقی نیوفتاده بود برام
مامان_آینده_آوا مدیر استارتر عضویت: 1396/10/16 تعداد پست: 5349 خب شاید ایندفعه شده پس چی بوده اکه اینم نبوده خودمم همش فکر میکنم ک چیبود. استرس بدی دارم
دلبررر عضویت: 1398/03/07 تعداد پست: 23489 پس ینی نبوده؟ پس اون چیبود. تا حالا همچین اتفاقی نیوفتاده بود برام ببخشید شاید ادرار بوده عزیزم من تجربشو داشتمکیسه آبم سوراخ شد درازمیکشیدم خوب بود، اما می ایستادم همینجور میریخت رفتم بستری شدم تا موقع زایمان
مامان_آینده_آوا مدیر استارتر عضویت: 1396/10/16 تعداد پست: 5349 ببخشید شاید ادرار بوده عزیزم من تجربشو داشتم کیسه آبم سوراخ شد درازمیکشیدم خوب بود، ا ... ن اخه ادرار ک جاش فرق داره. من قشنگ صحنشو دیدم ک از واژنم یهو فواره کرد.ولی بلند شدمو دستشویی رفتم هیچی نیومد دیگه. پدم گذاشتم خیس نشد
dokhtarmaman عضویت: 1400/08/23 تعداد پست: 2395 ببخشید شاید ادرار بوده عزیزم من تجربشو داشتم کیسه آبم سوراخ شد درازمیکشیدم خوب بود، ا ... چند هفته بستری شدی ؟؟
دلبررر عضویت: 1398/03/07 تعداد پست: 23489 ن اخه ادرار ک جاش فرق داره. من قشنگ صحنشو دیدم ک از واژنم یهو فواره کرد. ولی بلند شدمو دستشویی رفتم ... خب جای نگرانی نیس ، اما اگه تا صبح خیسی یا مرطوب بودن دیدی سریع برو اورژانس بیمارستان ازت تست آمینوشور میگیرن
دلنیا_دختر_نازم عضویت: 1398/10/19 تعداد پست: 2141 ن اشتباه نکنین اتفاقا کیسه آب. آبش، کااااملا بی رنگه ولی ترشح سفیده زرد نیس دوستان
دلبررر عضویت: 1398/03/07 تعداد پست: 23489 چند هفته بستری شدی ؟؟ ۳۲ هفته بستری شدم ۳۴ هفته سزارین اورژانسی، چون دیگه آبی وجود نداشت تو کیسه و بچه داشت خفه میشد
دلنیا_دختر_نازم عضویت: 1398/10/19 تعداد پست: 2141 ن اخه ادرار ک جاش فرق داره. من قشنگ صحنشو دیدم ک از واژنم یهو فواره کرد. ولی بلند شدمو دستشویی رفتم ... گلم احتمالا ترشح بوده شیری رنگ نبود؟؟
dokhtarmaman عضویت: 1400/08/23 تعداد پست: 2395 ۳۲ هفته بستری شدم ۳۴ هفته سزارین اورژانسی، چون دیگه آبی وجود نداشت تو کیسه و بچه داشت خفه میش ... میشه اگه تهران یا کرجی بگی کجا بستری شدی من بارداری قبلیم کیسه اب پاره شد و بچه نموند الانم باردار پر خطر حساب میشم ۲۴هفته ام
دلبررر عضویت: 1398/03/07 تعداد پست: 23489 میشه اگه تهران یا کرجی بگی کجا بستری شدی من بارداری قبلیم کیسه اب پاره شد و بچه نموند الانم با ... شیرازم عزیزم اصلااا استرس نداشته باش ک از همه چیز واست بدتره
dokhtarmaman عضویت: 1400/08/23 تعداد پست: 2395 شیرازم عزیزم اصلااا استرس نداشته باش ک از همه چیز واست بدتره ممنون عزیزم برای شما چرا پاره شد ؟میدونی؟
دلبررر عضویت: 1398/03/07 تعداد پست: 23489 ممنون عزیزم برای شما چرا پاره شد ؟میدونی؟ من استراحت مطلق بودم اما متاسفانه همون شب رفتیم واسه خرید سیسمونی و کلی پیاده روی داشتم تا رسیدیم خونه سوراخ شد، خودم متوجه شدم اما ترسیدم و چیزی نگفتم به کسی🤕صبحش دیدم خیلی بدتر و بیشتره رفتیم بیمارستان
z77بهار عضویت: 1401/11/21 تعداد پست: 1186 نه اصلا نمیاد. از ظهر پد گذاشتم ولی اصلا خیس یا نمدار نشده خودتو حساس کردی انشالله ک چیزی نشده دلتنگ چهره ای هستم ک نمیدانم خاک با او چه کرده است ..دلتنگتم داداشم ...