2777
2789

این قضیه مال ادر ماه بود که خیلی بد دعوامون شد و حتی قضیه به مادرهامونم کشیده شد باهم بیرون رفته بودیم و دعوامون سر اون بود

الان اون خیلی پشیمون چون اون خودش شروع کننده بود از رفتاراش معلومه دوباره باهام شروع کرده گرم گرفتم منه دیوونم انگار اون روزا رو یادم رفته که چقدر حالم کرده بود و تا چن وقت کارم گریه بود.....

الان اون که گرم میگیره منم گرم میگیرم امروز که معلم نداشتیم گف رفتی عروسی منم وایستادم براش تعریف کردن

نمیدونم دوباره بهش اطمینان کنم یا نه؟؟

هر وقت یاد اون روزا میفتم دلم میخواد جرش بدم از اینور یاد روز اول دوستیمون میفتم کلی میخندم چیکار کنم وقتی گرم میگیره منم باهاش خوب باشم یا نه بزارم بره به درک؟؟💔

پیش میاد عزیزم  دوست باشین 

برا منم پیش اومده دعوا کردیم بعد زود اشتی کردیم 

<<…کارما‌آدرس‌همتونو‌داره‌مراقب‌رفتارهاتون‌باشید…>>                                                                                                 من به آرزوهام قول رسیدن دادم.....به گوش همه‌یه‌روزی میرسه فریادم......من فقط یبار به دنیا میام...... میخوام که جوری زندگی کنم که خودم دوست دارم...💫❤

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

نمیدونم ،من خودم کسی مخصوصا دوست حالا از هر طریق بهم بدی کنه حتی یه مسخره کوچیک از چشم میوفته و واقع ...

برای منم این همینطوری مامانم میگه دیگه باهاش قرار نذار بری بیرون ولی باهاش دوست باش 

نمیدونم ،من خودم کسی مخصوصا دوست حالا از هر طریق بهم بدی کنه حتی یه مسخره کوچیک از چشم میوفته و واقع ...

اوووو اینطور که برا خودت خیلی سخت میشه تنها میشی 

<<…کارما‌آدرس‌همتونو‌داره‌مراقب‌رفتارهاتون‌باشید…>>                                                                                                 من به آرزوهام قول رسیدن دادم.....به گوش همه‌یه‌روزی میرسه فریادم......من فقط یبار به دنیا میام...... میخوام که جوری زندگی کنم که خودم دوست دارم...💫❤
پیش میاد عزیزم  دوست باشین  برا منم پیش اومده دعوا کردیم بعد زود اشتی کردیم

آخه میگم که قضیه به مادرهامونم کشیده شد و دعوا حتی بابای منم فهمید منو که دعوا نکرد ولی گف دیگه اصلا بهش محل ندم کلی مامانم میگه دیگه باهاش قرار و اینا نذار ولی باهاش دوس باش

آخه میگم که قضیه به مادرهامونم کشیده شد و دعوا حتی بابای منم فهمید منو که دعوا نکرد ولی گف دیگه اصلا ...

اره قرار نزار ولی دوست باشین با هم

اوووو اینطور که برا خودت خیلی سخت میشه تنها میشی 

چکار کنم آخه میدونی من خودم الان تو رابطه با یه دخترم که واقعاااا اکثر رفتارهامون شبیه و قابل تحملیم برای هم ولی واقعا گاهی نمیدونم چش میشه اصلا خیلی چرت و خودخواهانه مسخره می‌کنه و متاسفانه یا خوشبختانه واقعا از دل و چشمم افتاده 

می‌دونم اخلاق بدیه و فکر کنم تو آینده برای همسر هم مشکل میشه اما چه کنم هوففففف🤐

بهترین کار همینه که فقط به فکر خودت باشی  
برای منم این همینطوری مامانم میگه دیگه باهاش قرار نذار بری بیرون ولی باهاش دوست باش 

مونده به خودت اما اگه اسیبش واقعا جدی بود بنظرم دو ی کن حتی اگه پشیمون باشه سابقهش خرابه و محتمل خطر هست🧐

بهترین کار همینه که فقط به فکر خودت باشی  
چکار کنم آخه میدونی من خودم الان تو رابطه با یه دخترم که واقعاااا اکثر رفتارهامون شبیه و قابل تحملیم ...

ادم درستی برای دوستی انتخاب نمیکنی 

اگه ادم درسته باشه اصلا مسخره نمیکنه و هیچی نمیگه 

مونده به خودت اما اگه اسیبش واقعا جدی بود بنظرم دو ی کن حتی اگه پشیمون باشه سابقهش خرابه و محتمل خطر ...

اوهوم میدونم اسیبش در حدی بود که تا چند وقت کارم شده بود گریه🙃💔