2777
2789
عنوان

سوال درمورد صدور گواهینامه

2005 بازدید | 8 پست

سلام میخواستم بدونم کسی می‌دونه راهنمایی رانندگی موقع صدور  گواهینامه از مدارک شناسایی استعلام میگیره یا نه؟! من کارت ملیم گم شده بود کارت ملی المثنی گرفتم ولی نرفتم کپی کارت ملی جدیدمو بزارم تو پروندم.به نظرتون باید این کارو میکردم؟!

اگه مشکلی پیش بیاد پروندتنو برگشت میدن اگه تاحالا برگشت ندادن پس مشکلی نیس

اخه امروز قبول شدم..کد ملیمو به سامانه 1101202010 میفرستم میگه صحیح نمی‌باشد..نمیدونم چقدر طول میکشه ارسال شه پلیس راهور

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

خب به آموزشگاه بزنگ کپی و بده بزارن تو پروندت یا حداقل ازشون بپرس  معمولا 2هفته تا یکماه طول میکشه گواهینامه برسه دستت امروز قبول شدی همین امروز که پروندتو نمیفرستن راهور ی چند روز طول میکشه هنوز کد ملیت تو سیستم نیست میگه نامعتبره

خدایا! ببخشید ما انقدر غر میزنیم ها   

اگر شناسنامه جدید باشه و کدملی داشته باشید نیازی نیست که حتما کارت ملی هم باشه

اهان پس یعنی شناسنامم اوکی هست نیازی به کپی کارت ملی نبود؟! اخه مدارکی که میخوان کپی شناسنامه و کارت ملیه

اهان پس یعنی شناسنامم اوکی هست نیازی به کپی کارت ملی نبود؟! اخه مدارکی که میخوان کپی شناسنامه و کارت ...

منم کارت ملی ندارم عزیزم 

ولی هر جا رفتم با همون شناسنامه کارم جور شد. چون خودش شماره ملی داره

منم کارت ملی ندارم عزیزم  ولی هر جا رفتم با همون شناسنامه کارم جور شد. چون خودش شماره ملی داره

اره خوب ولی بانکها حتما کارت ملی میخوان.. مرسی از راهنماییت