2777
2789
عنوان

آبرو رفت مامانم چتامو با ..خوند

287 بازدید | 14 پست

انقدا خجالت دارم میکشم.درواقع کار اون اشتباه که رفته چتای من با دوست پسرمو خونده..توی چت و کلا اینجور دوستی هام همه جور حرفو شوخی هست..فکر کن همشو خونده بعد همش فحشم میده حسمو بد کرده ب بابامم ی نخ هایی داده ک اونم باد داره..خیر سرم با ۲۷سال سن اندازه سوزن حریم شخصی ندارم..درضم یبارم جدا شدم ..شاغلم و واقعا حالو حوصله رل و دیت خیلی زیاد و صمیمی ندارم درهمون حد معمولی بودم اما بهرحال ..کلا اعصابم خراب شده نباید میخوند 

وای چقدر بده ۲۷ سال سنت باشه ولی حریم شخصی نداشته باشی😑

ما آدم ها دو سبد با خودمون داریم : یکی جلومون آویزونه یکی هم پشتمون ؛ نکات مثبت و خوبی هامونو میندازیم تو سبد جلویی ، عیب هامونو تو سبد پشتی ؛ وقتی تو مسیر زندگی داریم راه میریم فقط دو چیز رو می بینیم خوبی های خودمون و عیب های نفر جلویی !

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

یکبار جدا شدی واقعا چرا باید دیگه انقدر حساس باشه کلا کسایی که زیاد کننرل میشن آخر دست به کار اشتباه ...

بحث جدایی رو هم بزاری کنار.واقعا زشت کارش.تو فک کن هرجور حرف و شوخی بوده....

گوشیمو عوض کرده بودم یادم رفته بود از گوشی قبلیم پاک کنم..ن واقعا فک نکنم بتونی درک کنی..

من با ۲۵ سال سن 

مکالمه هام هم زیر نظره

میفهمم حالتو 

تا چند وقت پیشم ریز ریز چتا رو یهو مامانم میذومد تو گوشی همشو میخوند

رفتم کلی دعا کردم خدا لطف کرد یه ذره ذهنشون باز شد دیگ به چت خوندن نمیزسه ولی خب ازادم نیستم

میشه واسه برگشتن سلامتی و شفای کاملم و ازدواجم با کسی که دوستش دارم یه صلوات بفرستی؟❤️‍🩹

فکر کردم ۱۳ ۱۴ سالته خواستم بگم از رو نگرانیه دیدم ماشالا خانومی هستی برا خودت.بله نباید میخوند.درست ...

اره بخدا انقدر خجالت میکشم الان واقعا نمبدونم چه کنم..

من با ۲۵ سال سن  مکالمه هام هم زیر نظره میفهمم حالتو  تا چند وقت پیشم ریز ریز چتا رو یه ...

پس اینطور!واقعا خدا نجاتمون بده..حوصله باد کردنو قیافه گرفتنشو ندارم..