2777
2789

تماس پوستی باعث انتقال میشه از طریق سرویس فرنگی و استخر و سری دستگاه لیزر هم منتقل میشه ولی علت اصلی انتقالش همون رابطه جنسیه

ما چه میدونیم آدمهایی که امروز میبینیم با چه حالی سر پا هستن، پس یا مهربون باشیم یا "ساکت"

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

درمان داره؟

درمان نداره اوناییکه با لیزر درمانش میکنن در واقع علائم ضاهریش و از بین میبرن ناقل هستن نوع خطرناکش تو خانمها باعث سرطان دهانه رحم میشه

ما چه میدونیم آدمهایی که امروز میبینیم با چه حالی سر پا هستن، پس یا مهربون باشیم یا "ساکت"

درمان داره؟

درمان که نه ولی میتونی بری دکتر برات فریزشون کنه ولی تا سیستم ایمنی بدنتو قوی نکنی بازم میزنی زگیل. فقط انواع قرصای مولتی ویتامینو بگیر هر روز مصرف کن

قرص پاور فیتم خیلی خوبه. سیستم ایمنیت قوی شه از بین میره ولی تو وجودت هست و به محض اینکه سیستم ایمنیت ضعیف شه برمیگرده

بنفشه🍃

بی خطر که تولید سرطان نمیکنه 

من همسرم بخاطر بهداشت و اینا چون کارش تو جادس یه کوچولو اندازه نصف عدس گرفت امشب سوزوندش با لیزر دکتر گفت چیز خاصی نیست همسرت هم احتمالا نگرفته الان من میترسم گرفته باشم چ کنم

من همسرم بخاطر بهداشت و اینا چون کارش تو جادس یه کوچولو اندازه نصف عدس گرفت امشب سوزوندش با لیزر دکت ...

یه آزمایش بده خیالت راحت شه

ولی آقایون لیزر میکنن و هنوز ناقل هستن برای خودشون هم خطری نداره