2777
2789

بچه ها شما وقتی میبینید که خانواده همسرتون خیلی به بقیه پسراشون کمک مالی میکنند؛ جوری که تمام زندگیشون پسرهاشون از پدر و مادرشونه ولی به شوهر شما هیچ کمک مالی نکردند و شوهرتون هم حاضر به اعتراض به این وضع نیست و میگه خدا به ما چیزهایی که نیاز داریم رو داده چطوری برخورد میکنید؟ من که خیلی حرصم میگیره.

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

منم اوایل حرصم میگرفت

الان بی تفتوتم!

به قول همسرتون شکر خدا که بهمون بدون واسطه نعمتش و میده، اینطوری منت هیچ بشری هم روی سرمون نیست...

بی خیالشون بشو و ازشون توقعی نداشته باش اووونقدر قلب و اعصابت آروم میشه که حد نداره!

من هم اوایل حرص می خوردم و ناراحت میشدم 

اما الان میگم به من ربطی نداره و اونا اختیار مالشون رو دارند بزار هر جور دلشون می خواد خرج کنند 

شاید جمله منطقی نباشه اما اینطوری اعصاب خودم راحت تره

رفیق میشه یه صلوات برا آقا صاحب‌ الزمان بفرستی🥺💚 ما مازندرانی ها به دختر می گیم کیجا اما وقتی می خوایم دخترمون رو با پسوند عزیز ، جان ، نفس یا ... صدا کنیم و قربون صدقه شون بریم میگیم دِتِر 🥲🫀  مامان و باباهای مازندرانی خیلی  به دختر هاشون میگن « این کاربری دست چند نفر است»

دقیقا در ای وضعم.به اونا خونه دادن ما هیچی.تنها امیدم اینه که خونه ها بالای خونه پدرشوهرمه و دوساعتم نمیتونم تحمل کنم چ برسه همسایشون باشم

خدایا سرنوشتم را شفای انسان هایی قرار ده که در کورسوی امیدشان شفای تو را می طلبند...

منم حرصم میگیره ولی چاره چیست یکی دوبار بدتیکه انداختم وولش کردم درعوض اونام حق ندارن انتظاری داشته باشن ازما برن ازهموناانتظارداشته باشن

بی شک باران زیباترین نعمت خداست

باورت نمیشه، به اون داداش ها تا خونه خریدنم براشون خریدن....

بعد تازه به ما کمک که نکردن هیچ، به زور از شوهرم برای پسراش پول میگرفت🤣

بعدم که شوهرم نداد، به اسم خودش باباش قرض میکرد، شوهرمم دلش نمی اومد به بابا و مامانش قرض نده، بعدم صداش دراومد از شوهر من میگرفته میداده پسراش🤣🤣🤣🤣

الانم دیگه کلا شوهرم به هیچکدوم قرض نمیده...

حال ما رو بخون، به حال خودت شکر کن تازه🤭🤭🤭🤭

منم اوایل حرصم میگرفت الان بی تفتوتم! به قول همسرتون شکر خدا که بهمون بدون واسطه نعمتش و میده، این ...

منم همش میام بی خیال باشم ولی وقتی میبینم بدون سختی هم خونه دارن هم ماشین و هم کلی همسراشون توی ارامش اند و هر روز یه مدل میپوشن دوباره حرصم درمیاد. ما هم اینا رو داریم ولی با سختی و خودمون بهشون رسیدیم ولی اونا مفت و بدون سختی.

حرص دراره ولی چ میشه کرد اگ اعتراض کنی و ب اعتراضت توجه نکنن میخای چیکار کنی 

اگر همسرم اعتراض کنه قطعا جوابگوئه. چون اعتراض نمیکنه و در عوض به خودمون سختی بیشتری میده بقیه فکر میکنن ما نیازی نداریم و همه چی اوکیه. این سکوت حرصمو درمیاره.