2777
2789
عنوان

چند وقت بعد از عمل واریکوسل؟

295 بازدید | 8 پست

سلام.چند وقت بعد از جراحی واریکوسل دیگه اون رگ واریسی نباید حس بشه ؟ممنون

نا امید از تمام دارو ها...نا امید از دعای هر ساعت...چشمم اما خلاف پاهایم ،رو به دروازه ی خراسان است!
همون بعدش دیگه ..چون برميدارن رگهای واريسي رو ...

اخه جایی خوندم کلا از بین نمیرن و فقط کوچیک تر میشن.شما تجربشو داشتین؟از دکتر اینو شنیدید؟

نا امید از تمام دارو ها...نا امید از دعای هر ساعت...چشمم اما خلاف پاهایم ،رو به دروازه ی خراسان است!

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

بچه ها کسی یه ارولوژیت ماهر تو شیراز نمیشناسه؟؟؟

یا علی اضغر با دستای کوچولوت معجزه های بزرگ میکنی دل منو تموم منتظران نی نی رو شاد کن و دامنمونو سبز کن میدونم ک خدا اگه تو ازش بخای و واسطه بشی حتما جوابمونو میده

من شوهرم واريکوسل داشت عمل کرد بعد شش و هفت ماه سونو کرد خدا رو شکر نوشته بود واریکوسل نداره

خداياااي من شکرت بابت کنجدم    ...خانوماي گل واسه سلامتش یه صلوات بفرستين
من شوهرم واريکوسل داشت عمل کرد بعد شش و هفت ماه سونو کرد خدا رو شکر نوشته بود واریکوسل نداره

خدا رو شکر.من شوهرم ۴ماهه عمل کرده اولا میگفت رگا کوچیک شدن الانمیگه دوباره بزرگ شدن انگار نگرانم میترسم عود کرده باشه

منم شوهرم عمل کرده...چن هفته س...شما چن وقت بعد عمل شوهرتون باردار شدین؟چ قرصی مصرف میکرد؟

ما ۴ ماه گذشته هنوز خبری نیست

دکتر فقط ول من داد که یک ماه مصرف کردن

الان هم سرخود بهش فرتیل اید من میدم