2777
2789
عنوان

دوووست پسرم دیوانم

738 بازدید | 52 پست

دوستان من ۱۵روزه با دوست پسرم تموم کردم الان همش پیام میده خطامو عوض کردم گفتم چند وقت خاموش باشه باز روشن میکنم الان خط مادرمو انداختم از همه جام بلاکش کردم

بعد همش میگفت حلالم کن یا تهدید میکرد 

گفت اگر اتفاقی برام بیوفته تو باید جواب خوانوادمو بدی😐

هرسری از اکانت تلگرامم بلاک میکنم دوروز راحتم باز دیلیت میزنه میاد واقعا خستهههه شدم همص میگه دعل کن با اونی ک بخاطرش ولم کردی نبینمت 

نمیدونم چیکار کنم همش استرس دارم تو این ۱۵ روز یکبار رفتم با مادرم بیرون همش اضطراب داشتم همش دلشوره که نیاد 

دیروزم اومد دیدم با اسم باباش 

گفت اره من پدر فلانیم حالا خط خود پسره بوداااا دیلیت اکانت زده بود به اسم پدرش اومد

فک کنم اینجور آدما manipulation  هستن. آدمایی که متقلبن و گول میزنن 

هیچوقت مردم را نمیفهمم اما باید یک جوری میان آن‌ها زندگی کنم...!                                                               اندک اطلاعاتی در اختیار دارم که حاصل خوندن و تحقیق کردنه.                                                                            فردی بشدت کنجکاو .                                                عاشق کتاب ، حیوانات ، فیلم ، کهکشان ، نکات پزشکی ، روانشناسی و در کل عاشق یادگیریم و از یادگیری استقبال میکنم.          

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

حلالش کنن دست از سرت بردارا

دخترِ ایران، همه ما، کرد، ترک، لر و... ایرانی هستیم، از یک خاک. قبل از مقابل هم ایستادن، به یاد بیارید، ما همه از یک ریشه ایم، از یک ایران ❤️ژن جهش یافته آنخماعو در ایران هستم، درودم بر یک یک تون باد🎀

ولش کنا عه بزار آنقدر زنگ بزنه 

دریغ است ایران که ویران شود کنام پلنگان و شیران شود .                                                                       نژاد پرست نیستم ولی از ورود بیش از اندازه افغانی ها اعتراض دارم چند سال بعد اینجا همش میشه افغانی زبانمون میشه فارسی دری اسما میشه افغانی .... باور کنید
چیکارش کردی ؟

بخدا کاریش نکردم منظورش از اینکه اتفاقی برام بیوفته این بود که اگر خودکشی کنم بخاطرت

من اول ک وارد رابطه شدم نمیدونستم همچین ادم دیوانه ایه 

کلا ۳ ماه باهم بودیم انقدر وابسته شد از روز اول 

بعد کم کم انگار شک داشت 

یا مادرم زنگ میزد بشگونم میگرفت بزار رو بلندگو 

من دیگه طاقتم تموم شد سری اول کات کردم بعد قبلش بیرون بوودیم گفتم نمیتونم دیگه کات کردم گریه میکرددد اومدم بالا هنوط نرفته بود دوساعت التماس ک بیا پایین ببین رفتم دیدم سر صورتش خونی

بخدا کاریش نکردم منظورش از اینکه اتفاقی برام بیوفته این بود که اگر خودکشی کنم بخاطرت من اول ک وارد ...

گفتم نکنه مشکل روانی داره مادرم در جریان بود گفت خواهش میکنم خودتو بکش کنار فردا پس فردا به توام اسیب میزنه

چون دوسری هولم داد 

گازم گرفته بود کبود شدم