2777
2789
چند روز خوندی؟ترک گناه هم داشتی؟

اره گناه که نمیکنم   حدود سه چهار ماه خوندم زندگیم از این رو به اون رو شد 

مامان شدن یعنی دیگه تنها نیستی و یه همدم کوچولو داری که وقتی دستتو میزاری روی دلت حسش می‌کنی  پرنسس مامانی منتظرتم بیا و خونمون رو شیرین کن 🤰♥️فندق مامان بابا🌿😻خدایا به خاطر این نعمت قشنگی که بهمون دادی شکرت خودت مراقب تو دلیم باش 🤲🏻👧🏼 خوشحالم از اینکه دخترم طعم پدر داشتن رو میچشه کلمه بابا رو به زبون میاره و بهش تکیه می‌کنه   آخه من خودم هیچوقت پدر نداشتم و خیلی تو زندگیم ضربه خوردم پدرمو حلال نمیکنم لحظه لحظه پدر داشتن رو با دخترم حس میکنم میشه برای سلامتی و تندرستی پدر دخملم یه صلوات بفرستی ممنونم خواهر گلم 🌼❤️ خب خواهرای گلم امشب وارد ماه نهم بارداری شدم تو این نه ماه خیلی چیزا رو درک کردم و بزرگ شدم امیدوارم مادر خوبی برای دخترم باشم برامون دعا کنید   دخترم ماه من منتظرتم بعد ۳۰ روز چهره ماهتو🌜میبینم و بوی تنت رو استشمام میکنم اون لحظه از خدا دیگه هیچی نمی‌خوام خدایا شکرت بخاطر اینکه بهم یه رفیق دادی 🌱🌈♥️بلاخره دختر عزیزم به دنیا اومد آخ نگم از چهره ماهش انگار دنیا رو بهم دادن مثل ماه الان کنارم خوابیده خدایا شکرت 🧚

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

دعای توسل خوندی ؟در طی چله اصلا گناه نمیکردی؟چرا بد شد ینی به صلاحت نبوده بنظرت؟

ی خونه داشتیم اصلا به فروش نمیرفت اصلا حتا دعانویسم میرفتیم دعا میگرفتیم بازم به فروش نمیرفت😐دیگه تو هر نذری بگی کردیم اصلا انگار ن انگار

ما وضع مالی بدی هم داشتیم واسه همین عجله داشتیم واسه فروش خونه

من اونموقع ها ۱۲ سالم بود دلم خیلی گرفت نزدیک عید شده بود دلم لباس میخاست بخرم ولی پول نبود که بخرم

هیچی دیگه با اشک و گریه قران و برداشتم تصادفی گفتم هر سوره ای بیوفته ۴۰ روز نذر میکنم پشسر هم میخونم که اولش دعای ندبه افتاد دوباره باز کردم دعای توسل افتاد

۴۰ روز نذر کردم

وسطاش بودم که یهو دیدم مشتری اومد و خیلیییی رلحت خونه فروش رفت😐😍هنگ بودیم اصلا

اما دقیقا همین که خونه ی ما فروش رفت ما ۴۰۰ میلیون فروختیم

چندماه بعدش همون خونه شد ۲ میلیارد الانم که شده ۳۰ میلیارد

ما خیلی ازش ضرر کردیم از یطرفم پولش باد هوا شد اصلا خیری ندیدیم ازش

امضامو بخون تا حس خوب بگیری😍🙃😊...من دختری بودم که از بچگیم تو راه دکتر بودم خیلی خیلی غصه خوردم دختربچه ای بودم که تو سن کودکی بابام کتکم میزد دستامو با قاشق داغ گذاشت خانواده مامانم خیلی سرکوبمون کردن یکسره بمامانم میگفتن طلاق بگیر بچهاتو ولکن میخای چیکار اینارو😔میدونی این حرفا درد ادمو بیشتر میکنه غرور ادم له میشه آدمو به بن بست میرسونه ، از شدت استرس لکنت زبون گرفتم به طوری که مدرسه میرفتم خجالت میکشیدم حرف بزنم،قلبم مشکل پیداکرده بدترین اتفاقارو پشت سر گذاشتم ولی همه ی اینا یطرف اووون حس ❤امیدی❤که روز به روز تو وجودم بیشتر میشه یطرف🥲با اینکه نمیتونم چیز زیادی بخرم ولی هیچوقت حسرتشم نمیخورم چوووون مطمئنممم مطمئنم روزی میرسه که به همشون میرسم🥰من منتظر اون روزی میمونم که سرمو با افتخار بلند میکنم و ی تو دهنی بزرگ به تک تک ادمایی که رنجوندنم میزنم🧡روزی میرسه که به هزاران نفر نون میدم💚 به خانه ی سالمندان 💔سر میزنم و همه اونایی که چشم به راه بچهاشونن تا بهشون سر بزنن و میبوسم و دستاشونو میگیرم و ی شاخه گل تقدیمشون میکنم💜 و هزاران کارای قشنگ دیگه😍...ی آمین از ته دلت برام بگو🥺اگرم خاستی ی صلوات بفرس واسم🥲بوس بهت💋
ینی هیچ گناهی نمیکنی؟اخه خیلی سخته

نه چه گناهی بکنم آخه 

مامان شدن یعنی دیگه تنها نیستی و یه همدم کوچولو داری که وقتی دستتو میزاری روی دلت حسش می‌کنی  پرنسس مامانی منتظرتم بیا و خونمون رو شیرین کن 🤰♥️فندق مامان بابا🌿😻خدایا به خاطر این نعمت قشنگی که بهمون دادی شکرت خودت مراقب تو دلیم باش 🤲🏻👧🏼 خوشحالم از اینکه دخترم طعم پدر داشتن رو میچشه کلمه بابا رو به زبون میاره و بهش تکیه می‌کنه   آخه من خودم هیچوقت پدر نداشتم و خیلی تو زندگیم ضربه خوردم پدرمو حلال نمیکنم لحظه لحظه پدر داشتن رو با دخترم حس میکنم میشه برای سلامتی و تندرستی پدر دخملم یه صلوات بفرستی ممنونم خواهر گلم 🌼❤️ خب خواهرای گلم امشب وارد ماه نهم بارداری شدم تو این نه ماه خیلی چیزا رو درک کردم و بزرگ شدم امیدوارم مادر خوبی برای دخترم باشم برامون دعا کنید   دخترم ماه من منتظرتم بعد ۳۰ روز چهره ماهتو🌜میبینم و بوی تنت رو استشمام میکنم اون لحظه از خدا دیگه هیچی نمی‌خوام خدایا شکرت بخاطر اینکه بهم یه رفیق دادی 🌱🌈♥️بلاخره دختر عزیزم به دنیا اومد آخ نگم از چهره ماهش انگار دنیا رو بهم دادن مثل ماه الان کنارم خوابیده خدایا شکرت 🧚

دعای توسل خوندی ؟در طی چله اصلا گناه نمیکردی؟چرا بد شد ینی به صلاحت نبوده بنظرت؟

بازم دعای توسل حاجتمو داد چون من اونموقع فقط میخاستم خونه به فروش بره به هیچ چی فکرنکردم

که همینم واقعا شد اصلا ی حاجت محال شده بود واسمون 

مخ بابام کار نکرد پولشو خراب کرد

امضامو بخون تا حس خوب بگیری😍🙃😊...من دختری بودم که از بچگیم تو راه دکتر بودم خیلی خیلی غصه خوردم دختربچه ای بودم که تو سن کودکی بابام کتکم میزد دستامو با قاشق داغ گذاشت خانواده مامانم خیلی سرکوبمون کردن یکسره بمامانم میگفتن طلاق بگیر بچهاتو ولکن میخای چیکار اینارو😔میدونی این حرفا درد ادمو بیشتر میکنه غرور ادم له میشه آدمو به بن بست میرسونه ، از شدت استرس لکنت زبون گرفتم به طوری که مدرسه میرفتم خجالت میکشیدم حرف بزنم،قلبم مشکل پیداکرده بدترین اتفاقارو پشت سر گذاشتم ولی همه ی اینا یطرف اووون حس ❤امیدی❤که روز به روز تو وجودم بیشتر میشه یطرف🥲با اینکه نمیتونم چیز زیادی بخرم ولی هیچوقت حسرتشم نمیخورم چوووون مطمئنممم مطمئنم روزی میرسه که به همشون میرسم🥰من منتظر اون روزی میمونم که سرمو با افتخار بلند میکنم و ی تو دهنی بزرگ به تک تک ادمایی که رنجوندنم میزنم🧡روزی میرسه که به هزاران نفر نون میدم💚 به خانه ی سالمندان 💔سر میزنم و همه اونایی که چشم به راه بچهاشونن تا بهشون سر بزنن و میبوسم و دستاشونو میگیرم و ی شاخه گل تقدیمشون میکنم💜 و هزاران کارای قشنگ دیگه😍...ی آمین از ته دلت برام بگو🥺اگرم خاستی ی صلوات بفرس واسم🥲بوس بهت💋

من واسه سلامتی

نذر نمک کردم ۵ بسته به نیت پنج تن

و زیارت عاشورا ۴۰ روز خوندم

و نذر قران کوچولو کردم که بخرم توش قرلن بخونم و هدیه به فاطمه ی زهرا بشه

جواب دادواسگ توعن امتحان کن

سلام به ائمه هم خیلییی خوبه ارامش خاضی بهت میده

غیبت تهمت و... حجابت کامله؟

حجابم نه تهمت و غیبت هم نمیکنم 

من واسه سلامتی نذر نمک کردم ۵ بسته به نیت پنج تن و زیارت عاشورا ۴۰ روز خوندم و نذر قران کوچولو کر ...

من هر کاری میخوام انجام بدم میگم باید کامل ترک گناه کنم وگرنه نذرم قبول نمیشه؟اخه ترک گناه صد در صدی خیلی سخته بنظرت همینطوریه واقعا؟

من هر کاری میخوام انجام بدم میگم باید کامل ترک گناه کنم وگرنه نذرم قبول نمیشه؟اخه ترک گناه صد در صدی ...

من توجهی نکردم به ترک گناه همینجوری برداشتم چله و گناهامم کمو بیش میکردم

ولی گناه نکنی که خیلی خیلی خیلی مجربع

ممنون عزیزم حاجتتون سخت بود؟من بیماری لاعلاج دارم خیلی درموندم کرده

انشالله خدا شفا بده 

اصلا نگران نباش و انرژی منفی نداشته باش 

مدام حضرت اسرافیل رو صدا بزن بیاد پیشت و شفای الهی رو بده