2777
2789
عنوان

کسی شوهرش مثل شوهر من بوده؟

| مشاهده متن کامل بحث + 568 بازدید | 28 پست
امتحان کردم اصلا جواب نمی‌ده :) من تو عقدم شده سه ماه دوماه قهر بودیم ولی اصلا جلو نیومده آخر با وس ...

وای خدا. ایم مرد مردِ زندگی نیستا

راه و رسم مردن را در مجال زندگانی دنیا نیاموخته ایم. چه گرانبهاست در نظر پروردگار، مرگ پاکان؛ همچنان که چیزهای کمیاب گرانبها هستند. به شما راست میگویم، به راستی من در این جهان به امتیازی آمده ام که تا کنون به هیچ بشری داده نشده حتی به...  ،زیرا خدای ما انسان را نیافرید که در جهان او را باقی بگذارد بلکه او را آفریده است تا در بهشت بگذاردش. 🍀 jesus christ.  به نام قدرت مطلق، نيروى برتر، نيرويى كه قدرتت از شمال تا جنوب و از شرق تا غرب گسترده شده. Angel 

آرزوی یه ببخشید به دلم موند همیشه قیافه حق به جانب میگیره و کم محلی و لجبازی میکنه

عین شوهر من با وجود اینکه مقصره حرف خودشم میزنه بازم قیافه میگیره 

♻️ʟɪꜰᴇ, ᴘᴀʀᴀᴅᴏxɪᴄᴀʟ ᴋᴀʀᴍᴀ

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

چقد این مردا خودخواهن کاری کرده که اگه بگن مرده برام مهم نیس

♥️ جانیمسان ♥️ میگن هیچ عشقی تو دنیا ، مثل عشق اولی نیست😔 میگذره یه عمری اما ، از خیالت رفتنی نیست ...🥺 

🤣کاش واقعا منم میتونستم اینکارو کنم راز موفقیتت چیه البته من تو عقدم

موفقیت ندارم والا دیگه زده شدم ازش شب تو صبح تو قیافم خود ب خود ی لحظه میخندم فوری تغییر اخلاق میدم 

منم تو عقد مث مال شما چون سنم کم بود دست و پاشو ماچ میکردم خخخخخ من احمق

الان چند ماه چندماه انقد قهر کردم رفتم خونه پدرم تا اومد ب التماس 

الان ک برگشتم همش نا امیدم همش دنبال دعوام اون میترسه میگه تو روخدا دیگه قهر نکنی بری آبرو برام نمونده خخخخ

اینا خانوادشون زیاد تحویلشون گرفتن وقتی قهر کردن ، عادت شده براشون اصلا محلش نزار و به خودت برس بیرون برو با دوستات با تلفن حرف بزن وقتی فکر کنه واسش بی اهمیته قهرش و پا پیش نمیزاری و کلا از این شرایط خوشحالی و خیالی نیست واست ممکنه یه کم طول بکشه ولی مجبور میشه خودش پا پیش بزاره ، ولی اگر مرتب شما بری سمتش بدتر میشه

امتحان کردم اصلا جواب نمی‌ده :) من تو عقدم شده سه ماه دوماه قهر بودیم ولی اصلا جلو نیومده آخر با وس ...

وای دختر این شوهرپیرت میکنه.شوهرمنم خیلی قهرمیکنه اما منم محلش نمیذارم خیلی خیلی دووم بیاره یه هفتس خودش پیش قدم میشه واسه آشتی بااین حال واقعا عصابم نمیکشه همش قهرمیکنه

کاربری خانومم👩🏻

خوهرانه ی چیز بگم بهت نسخه طلاق پیچیدن واس کسی درست نیس 

ولی سنگ هاتو باهاش وا بکن قبل عروسی اگه درست شد برو زیر ی سقف

چون سخته تو ی خونه باشی بخوای نادیده بگیری این اخلاقو چون امکان داره ماهی ی بار شما ب خاطر اختلاف نظر بحث کنید این اقا ک نباید همش قیافه بگیره 

بعضی وقت ها هم بخاطر اینکه انتخاب خودشون نیستیم من همسرم گفت پدرم تورو برام گرفته و.....

وای خدا. ایم مرد مردِ زندگی نیستا

چیکارش کنم آخه 

شرایط طلاق هم ندارم هزار بار تا پای طلاق رفتم میگه طلاقت نمیدم خانوادشم گفتن ما از این آبرو ریزیا نداریم که دختر بگیریم بعد پس بدیم

♻️ʟɪꜰᴇ, ᴘᴀʀᴀᴅᴏxɪᴄᴀʟ ᴋᴀʀᴍᴀ
چیکارش کنم آخه  شرایط طلاق هم ندارم هزار بار تا پای طلاق رفتم میگه طلاقت نمیدم خانوادشم گفتن م ...

چی بگم گلم. دیگه نازشو منتشو نکش. مغرور باش.

راه و رسم مردن را در مجال زندگانی دنیا نیاموخته ایم. چه گرانبهاست در نظر پروردگار، مرگ پاکان؛ همچنان که چیزهای کمیاب گرانبها هستند. به شما راست میگویم، به راستی من در این جهان به امتیازی آمده ام که تا کنون به هیچ بشری داده نشده حتی به...  ،زیرا خدای ما انسان را نیافرید که در جهان او را باقی بگذارد بلکه او را آفریده است تا در بهشت بگذاردش. 🍀 jesus christ.  به نام قدرت مطلق، نيروى برتر، نيرويى كه قدرتت از شمال تا جنوب و از شرق تا غرب گسترده شده. Angel