2777
2789
عنوان

توروخدا هیچوقت سقط نکنین دارم از عذاب وجدان میمیرم

| مشاهده متن کامل بحث + 2398 بازدید | 81 پست
چندهفته بودی؟ من پونز ه هفته مردم و زنده شدم الانم نمیتونم حتی بشینم فقط دراز کشیدم بلند میشم چشمام ...

پووووونزده هفته😳🤦🏻‍♀️

[خدایا منو ببخش برا همه درهایی که زدم ولی خونه تو نبود] 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

یعنی دکتر اشتباه تشخیص داده بود ک زنده نیست؟ راست میگن بعد سقط زندگی ادم خراب میشه و تاوان میده؟

نه دکتر گفت ۵۲ روز تکن نمیخوره بعد موقعی ک تکون خورد دست دکتر رو گذاشتم رو شکمم حرکتش رو حس کرد هنوز سقط نکرده بودم دوساعت قبل سقط بعد ک سرم زدم واس سقط حرکت کرد دوبار پشت سرهم دیگه

از حرکت ایستاد من ی هفته عذاب وجدان داشتم خوب شدم البته خودمم نمیخاستمش چون با داریم تا چهار ماه معده درد شدید همراه باحالت تهوع بی‌حال میشم نمیتونم حرکت کنم 

در خواست دوستی نکن.....آقای نامحترم خجالت بکش....همه رو مث خودت لجن نبین همه مث تو نجس نیستن تواگرمرد بودی وسط تاپیک خانما نبودی لعنت بهت بیشرف

وقتی یک گناه رو با افتخار  پیش همه میگی بطش اینه که وظیفه نهی ار منکر واجب میشه

حالم از این امر به معروف و نهی از منکر بهم میخوره، فضولی در عقاید مردم! 

من اکر نیکم اگر بد، تو برو خود را باش

اها عزیزم باز خوبه شما جنین رو ندیدی و سنش هم کم بود

وقتی افتاد وقتی سونو دادم دیدم تا یه هفته ب همسرم غر میزدم با بچه ام رفتم بی بچه برگشتم همسرم تکست مو ب مو شرایط بد با داریم گفت ارومم کرد دیگ یادم رف البته گفتم قشنگم بارداری آخر ک سقط کردم دوراز جونت عین مرده ها بودم جون نداشتم بند شم واز معده درد جیغ نزدم وگریه میکردم همسرم گریه میکردباهام 

در خواست دوستی نکن.....آقای نامحترم خجالت بکش....همه رو مث خودت لجن نبین همه مث تو نجس نیستن تواگرمرد بودی وسط تاپیک خانما نبودی لعنت بهت بیشرف