2777
2789
عنوان

توروخدا هیچوقت سقط نکنین دارم از عذاب وجدان میمیرم

| مشاهده متن کامل بحث + 2398 بازدید | 81 پست

پانزده هفته که سن بالایی بوده تو بارداری.. برات ناراحت شدم عزیرم... امیدوارم بتونی فراموش کنی.. چطور تونستی تو خونه سقط کنی...؟ باید کورتاژ میشد..جنین رو دیدی ؟دفن کردید ؟

Jujeh_tala سابق هستم. کاربری ده سالم به خاطر ... تعلیق شد،😔

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

🥲تو که قصد سقط داشتی همون اولش تمومش میکردی طفلکیو زدی داغون کردی 

همون اول هم خونریزی گرفتم فکر کردم سقط شده رفته بودم سونو برا بقایا اما زنده بود ولی بزور بعد پنج بار ک رفتم بیرون و اومدم صدای قلبشو شنیدم و اصلا تکونی نمیخورد

خب ببین الان که کار از کار گذشته پشیمونیو عذاب وجدان هم فایده نداره هرچند باید از قبل جلوگیری میکردی ازین اتفاق ولی حالام که گذشته دوباره اشتباهتو تکرار نکن عذاب وجدانو هم بزار کنار به این فکر کن تو این شرایطی که داره اگه بچه میاوردی جز عذاب دادنش کاری نمیکردی

همه میگن تاوان میدب

به خودت تلقین نکن عزیزم 

از خدا طلب مغفرت کن و جلوگیری کن که دیگه باردار نشی و سقط کنی 

سقط خیلی سخته 

الان هم فقط سعی کن به خودت کمک کنی سر پا بشی 

«حسادت، زنگ خطر نیازهای نادیده‌گرفته‌شده‌ی ماست؛ نه گواه بدی ما، نه گواه بدی طرف مقابل، بلکه نشانی از بخش‌هایی درون ما که هنوز صدای کافی نداشتن

به نظرم عذاب وجدان اصلی رو ادم وقتی میگیره که بچه واسه یه خوراکی یا پول اردو التماس کنه و در توانت ن ...

چه حرفا

همه بچه ها ازین التماسا دارن...مگه هرچی بچه خواست باید فراهم باشه؟

به روزترین روش های تربیتی هم اینو قبول ندارن

خداوندا بخشش تو دامنه آرزوهایم را گسترانده....امام سجاد(ع)

ببین ی خونریزی کن ی مرغی خروسی خونریزی کن ی مقدار پول هرچقدر در توانت هست بزار برای رد مظالم .دیگه الان کاری که کردی برگشتی که نداره فقط توبه کن.اگه هی بخوای فک کنی افسردگی میگیری

❣اَللّهُمَّ عَجِّل لِوَلیِّکَ الفَرَج❣برای سلامتی و ظهور آقا امام زمان (عج)صلوات بفرستین🌹
به نظرم عذاب وجدان اصلی رو ادم وقتی میگیره که بچه واسه یه خوراکی یا پول اردو التماس کنه و در توانت ن ...

نمیدونم

شوهرمم همینو میگه

ی بچه تقریبا یساله هم دارم

بدنمم بشدت ضعیفه فقط اهن فقر کلسیم تیروئید میگرن مشکل روحی همه رو دارم 

همون اول هم خونریزی گرفتم فکر کردم سقط شده رفته بودم سونو برا بقایا اما زنده بود ولی بزور بعد پنج با ...

بمیرم براش🥺🥺🥺🥺

«زندگی مینیمالیستی» یعنی بازگشت به سادگی، به اصلِ آن‌چه واقعاً مهم است. یعنی فهمیدن این‌که شادی در داشتن چیزهای بیشتر نیست، بلکه در داشتن چیزهای درست است. وقتی مینیمال زندگی می‌کنی، ذهنت سبک‌تر می‌شود. دیگر لباس‌هایی که سال‌هاست نپوشیده‌ای ذهنت را شلوغ نمی‌کنند. دیگر اشیای بی‌استفاده در گوشه‌ی خانه یادآور گذشته‌ای نیستند که رهایش نکرده‌ای. تو یاد می‌گیری که آن‌چه ارزش نگه‌داشتن دارد، عشق است، آرامش است، لحظه‌ای با چای گرم و آفتاب روی پنجره 🌾 اگه دوست داری به جمع مینیمالیست ها ملحق بشی بهم بگو تا لینک تاپیک رو بهت بدم 🥰