برو چند تا مواد شیمیایی بخر رو خرارت بذار و تا چندین روز استنشاق کن
بهش راهکارندید
هروقت دلت گرفت بشین باآب حرف بزن باسنگ حرف بزن روکاغذبنویس بسوزون ولی به کسی اعتمادنکن زخم هاتونوبه کسی نشون ندید این جماعت نمکدان به دست منتظرن،،،،،مرهمشدن پیشکش،،،منتظرن هیزم درونت شن😔اینجادنیای پلیدی هاست.جای که درد دلت را علیه ت استفاده میکنن.رفیقم گفتن حرف دلت خیانت به خودته این امضابمونه به یادگار.راز دلتوبه کسی نگوبزار🫀بمونه
بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش! پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم میخوای شروع کن.
همین الانم مامانم از حال من افسردگی گرفته اگه من بمیرم راحت ترشونه
نگو بدتر من خودم ارزو مرگمو میکردم بعد رفتم تا لب مرگ برگشتم با دعا نذرو نیاز برگشتم واقعا پشیمون بودم ک چرا ارزو کردم من مفت نمیمیرم باید برسم ب خواسته هام حالا هرچقدر طول میکشه گلم....منم حالم بد بود از زمانی ک رفتم سمت خدا حالم بهتر شده ت هم این کارو بکن خدارو چ دیدی....ذکر یونسیه رو زیاد بگو
همین الانم مامانم از حال من افسردگی گرفته اگه من بمیرم راحت ترشونه
به نظر من شما از خدا کمک بخواه از خودش بخواه بهت کمک کنه .. باور کن من توی زندگیم خیلی سختی کشیدم .. به خودش توکل کن به نظر من شما یه سر به مشهد برو.. پیش امام رضا.. اگرم نمیتونی بری از همینجا بهش بگو و ازش بخواه کمکت کنه.. مطمئنم روزای سخت رو پشت سر میزاری.. قوی باش .. خودکشی مال آدمای ضعیفه.. قوی باش و ادامه بده.. تمام تلاشتو بکن برای بهبود شرایطت.. اگر موفق شدی که عالی اگرم نشد هزاران راه برای خوشبختی هست.. خدا پشت و پناهت دختر مهربون.. من مطمئنم روزای خوبی در انتظارمته فقط صبور باش