بنظرمنم انجام نده عزیزم ،پسرت مهد بره مدرسه بره بچه ها اذیتش میکنن خودشم تو روحیش اثر داره،میتونی ب جای این نذر یه کاری برای یه بچه فقیر یا بیمار انجام بدی.از خیریه یه بچه تحت سرپرستی بگیری هرماه هرچقد در توانت بود براش واریز کنی
قدیما نذر میکردن مثلا پسر باشه موهاش رو بلند کنن تا ببرن مشهد کوتاه کنن
اتفاق بدی پیش اومده؟ حس میکنی بدبخت شدی؟ یه لحظه صبر کن. از خودت دور شو. توی تاریخ دور شو. اتفاق هایی رو به یاد بیار که فکر میکردی ازشون زنده بیرون نمیایی. چی شد؟گذشت. به اتفاق هایی فکر کن که توی طول تاریخ برای آدمها پیش اومده.به جنگ به قحطی به بیماری ها. حالا توی جغرافیا از خودت دورشو. به کشورهای دیگه فکر کن. به آدمهای دیگه. دردت در مقایسه با دردهایی که بشر متحمل شده چقدر بزرگه؟ چقدر عمیقه؟ من اینجوری با مسائلی ناخوشایند برخورد میکنم
ممنون. از نظرت خوشحال. شدم تا ببینم. دیگه. خواهران. چی. میگن
عزیزم منو ببخش
من اطلاعی نداشتم راجع بع این نذر مادری دیگه نمبشه ایرادی گرفت با خودش صبحت کن تا نترسه اگه دلت اروم نبست انجام بده
خانمهای متاهل و مادران پسرهای جوان از زیبایی ، کمالات ، اشپزی و ......هیچ زنی جلوی همسر و پسرتون تعریف نکنین به خصوص خانمهای متاهل همسر شما جذب تعریف جنس مخالف می شوند و ضررش توی زندکی خودتون هست ....مادران هم تعریف نکنین چون پسرتان از همان ابتدا حس ازاد بودن راجع به این مسئلع پیدا می کنن .....با تشکر از شما عزیزان🌻🌻🌻
اون. همیکی. از نذرها. بوده. ولی. شما. این قسمت. رو حتما. نخوندی. اصلا. کتاب.حلیه المتقین. از علامه ...
بنده خونده ام و نقدی هم به شما ندارم
اتفاق بدی پیش اومده؟ حس میکنی بدبخت شدی؟ یه لحظه صبر کن. از خودت دور شو. توی تاریخ دور شو. اتفاق هایی رو به یاد بیار که فکر میکردی ازشون زنده بیرون نمیایی. چی شد؟گذشت. به اتفاق هایی فکر کن که توی طول تاریخ برای آدمها پیش اومده.به جنگ به قحطی به بیماری ها. حالا توی جغرافیا از خودت دورشو. به کشورهای دیگه فکر کن. به آدمهای دیگه. دردت در مقایسه با دردهایی که بشر متحمل شده چقدر بزرگه؟ چقدر عمیقه؟ من اینجوری با مسائلی ناخوشایند برخورد میکنم
آخه من خودم درد ترس هستم یعنی درد یک ثانیهای هم برام زجرآور هست خودم دوس دارم سوراخ دوم کنم گوشمو ولی از همین درد و مراقبت بعدش میترسم هرکس کرد چرک کرد و اذیت شد سوراخ اول گوشمو هم وقتی نوزاد بودم انجام دادن برام