کسی میدونه باید با چه شماره ای تماس گرفت؟ نت زدم چرت و پرت اورده
چه ها با جان خود دور از رخ جانان خود کردم. مگر دشمن کند اینها که من با جان خود کردم . طبیبم گفت درمانی ندارد درد مهجوری. غلط میگفت خود را کشتم و درمان خود کردم
بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
سگ مال همسایمون هست تو حیاطشونه شبا تا صبح زوزه میکشه نمیزاره بخوابیم چندبار هم در حیاط باز بوده دنبال بچه ها کرده وحشیه
تماس بگیریم با جایی میان ببرن؟ یا فقط سگ های ولگرد؟
چه ها با جان خود دور از رخ جانان خود کردم. مگر دشمن کند اینها که من با جان خود کردم . طبیبم گفت درمانی ندارد درد مهجوری. غلط میگفت خود را کشتم و درمان خود کردم
چندبار شهرداری زنگ زدم کسی جواب نمیده ارگان دیگه ای نیست؟
ببین فک میکنم بابت این مدل 110 میاد چون همسایمون یه ژرمن داشت اسیر بودیم بس که سرو صدا میکرد و بو مدفوع و جمع شدن مگس بود همسایه ها زنگ 110 زدن اومدن تذکر دادن اونام سگ رو بردن جایی
فک نکنم اما میتونی هم حضوری بری بگی یا وقتی رفتگر ها میان محلتون بهشون بگی
رفتگرها واقعا بگی میتونن کاری کنن؟؟ خسته شدیم از دست این آدمای بی ملاحظه چندین بار گفتیم به خودشون ولی مراعات ندارن
ببین فک میکنم بابت این مدل 110 میاد چون همسایمون یه ژرمن داشت اسیر بودیم بس که سرو صدا میکرد و بو مد ...
اخه نمیخوام بفهمن ما زنگ زدیم آدمای شری هستن اگه ۱۱۰ زنگ بزنیم باید خودمون هم باشیم با مامور که میاد ؟
ما همسایمون یه خروس داشت شب و روز نداشتیم با صداش چندباز تذکر دادیم بی فایده بود همسرم رفت در خونشون گفت یه فکری براش میکنین یا همین الان زنگ بزنم۱۱۰بیاد
دخترم ما خیلی منتظرت بودیم مخصوصا خواهرت ولی تو پیش خدا رو دوست داشتی هیچوقت اون روی ماهت رو فراموش نمیکنم😔
اگر تو خونشونه نمیتونی کاری بکنی فقط بهش بگید ببرنش کلاس آموزش ببینه که حمله نکنه صداشم کمتر ...
یعنی ما باید بخاطر این سگا عذاب بکشیم؟؟ بچه هامون تو کوچه میترسن برن بخاطر اینکه در حیاطشون چفت و بست درست حسابی نداره سگه حمله میکنه به بچه ها