2777
2789

میرم مستقیم بهش میگم تمومش کنیم 

شنیده بودم خدا آرزوهارو جمع میکنه و تو کالبد یه انسان بهت هدیه میده...اولش باورم نمیشد ، تا اینکه تو اومدی و شدی قشنگترین اتفاق زندگیم:)..(M)..🤍💍

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

میرم مستقیم بهش میگم تمومش کنیم 

اخه بهش گفتمه

هی حرفه فقط

دیشب گفتم قراره برم دکتر قلب شاید عمل کنم..

چیز خاصی نگفت

منم امروز وویس دادم میدونم بدت میاد نگرانت بشم ولی مراقب خدت باش شاید کلا راحت شدی از این دوس داشتنم

بدم میاد از کم محلی

دیروزم باهاش حرف زدم هی چص ناله میکرد

تصمیم دارم دیگه تلگرام نرم

شمارمم عوض کنم

کار خوبیه؟

اخه بهش گفتمه هی حرفه فقط دیشب گفتم قراره برم دکتر قلب شاید عمل کنم.. چیز خاصی نگفت منم امروز وو ...

نه 

بهش بگو حالا که تموم شدن یا نشدنی رابطه برات مهم نیست من برای همیشه میرم تا بدون من راحت زندگیتو کنی و آزاد بشی از بنده اسیری 

و بلاکش کن از تلگرام نرو بزار بفهمه تو بدون اون می‌تونی زندگی کنی 

اگرم تونستی خطتو عوض کن

شنیده بودم خدا آرزوهارو جمع میکنه و تو کالبد یه انسان بهت هدیه میده...اولش باورم نمیشد ، تا اینکه تو اومدی و شدی قشنگترین اتفاق زندگیم:)..(M)..🤍💍

نه  بهش بگو حالا که تموم شدن یا نشدنی رابطه برات مهم نیست من برای همیشه میرم تا بدون من راحت ز ...

براش مهمه ولی فقط حرفه:/

هی درکش میکنم

پررو شده

ولی تا بحث تموم شدن میکنم ب لرزه میفته

من دوسش دارم

ولی لیاقتمو نداره

مثلا سیگار زیاد میکشه گفتم نکش گفت خیلی گیر میدی

این ادمه؟

براش مهمه ولی فقط حرفه:/ هی درکش میکنم پررو شده ولی تا بحث تموم شدن میکنم ب لرزه میفته من دوسش د ...

نه نیست 

تمومش کن بره بابا بیخیال دوست داشتن شو اگه بخوای با قلبت پیش بریا میفتی تو چاه

نه نیست  تمومش کن بره بابا بیخیال دوست داشتن شو اگه بخوای با قلبت پیش بریا میفتی تو چاه

قلبمم میگه ولش کن

اصن ناز کردن و اینا هیچچ

میبینی ۲روز حرف نمیزنه

یدفه میاد ۳ساعت حرف میزنه

خب این ادم بچس

بعدم اخر حرف خدش میشه بیگناه چون بدبختی کشیده و پولدار نیست

کلا شادو قوی باشم و بهش محل ندم؟

دیروز میگفت خیلی سردی پس پیام ندم😐

حتی نمیدونه ازش دلخورم