2777
2789

خانما شبا خیلی خسته ام چشمام داره بسته میشه تامیام بخوابم بدنم یجوری میشه حس افت ضربان قلب گاهی اوقات افزایش ضربان دارم حس سبکی سر میکنم خلاصه باید یکی دوساعت کلنجار برم تابخوابم کسی هست اینجور بوده باشه وخوب شده باشه؟؟؟ 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

قرص اسلیپ کر آرام بخشه بگیر شب یکی بخور

همون هفته اول بهتر میشی

ب همراه قطره اسطوخودوس خوراکی  شبی۵ قطره تو ی لیوان اب

اللهم صل علی محمد وال محمد وعجل فرجهم                       ایام ب کامتون سلامتی همراهتون  لبخند رو لباتون  حل بشه مشکلاتون   برسین ب ارزوهاتون  
وای من چندشبه اینطوری شدم دیشب دیگه در حدی بود که رفتم‌یه لیوان آب و قرص پرانول خوردم تا تونستم بخو ...

منم قبلا ضربانم میرفت بالا میخوردم الان چن وقته ضربانم نرماله

دادم عزیزم اره تیروئید دارم ولی تحت نظرم

۲سالونیمه بعداز کرونا بیخوابی دیوونم کرده اصلا خواب ندارم درشبانه روز شاید ۲ساعت بخوابم دارم از بیخوابی میمیرم درشبانه روز چند ساعت میخوابی 

فکر و ذهن آسوده = خواب راحت 

ذهنتو آزادو ریلکس کن فقط راه دیگه ای نداره ریشه و مبنای این اختلال فقط افکار زیاده و استرس 

اینو اوکی نکنی هیچ دکترو دارو... دیگه ای به دردت نمیخوره 

دادم عزیزم اره تیروئید دارم ولی تحت نظرم

منم دارم.. اگه اولاشی یکم طول میکشه رو ب راه بشی قرصت رو منظم بخور 

میدونی که چن ساعت باید قرصت رو با صبحانه فاصله بدی وگرنه اثر نمیکنه ها

و اینکه هر ۶ ماه هم ی ازمایش تیرویید بده و ببر نشون دکترت بده 

این بیماری تنظیم بشه اونقدرام سخت نیست ولی عوضش پیگیرش نباشی ب همه جای بدن دخالت میکنه لامصب 

انشالا زودتر خوب بشی گلم

۲سالونیمه بعداز کرونا بیخوابی دیوونم کرده اصلا خواب ندارم درشبانه روز شاید ۲ساعت بخوابم دارم از بیخو ...

من روزا میخوابم خیلیم راحت میخوابم شبا مثلا دو خوابم میبره اوایل خیلی بدتر بودم چن وقت دارو مصرف کردم خیلی بهتر شدم