2777
2789

توقعه ات رو از همه بیار پایین تا راحت زندگی کنی

زمانه آیه حتی از خواهر هم نباید توقع محبت داشت

اینجارو جدی نگیر تصور کن ساعت میشینی درد دل میکنی و مشاوره میگیری بعد احتمال داره کاربری که مشاوره میده ۱۱،۱۲ ساله باشه 😐😒هرشخصیتی میتونه پشت گوشی باشه حتی داعشی ، وقتی کسی بهت مشاوره میده حواست باشه زود جو نگیری عمل کنی قبلش بشین خوب فکر کن بعضی اینجا انگار بنزیین تو دستشونه منتظرن شعله اتیش رو بیشتر کنن فقط تشویقت میکنن اره خوب کردی بجای اینکه آرومت کنن و بگن این مشکلات برا هرکسی وجود داره مهم اینه چطور باهاش برخورد کنی ، حواست باشه با مشاوره غلط قربانی عقده ها، مشکلات روحی ، کینه ها ، و بیماری ذهنی دیگران نشی ، دنیای مجازی نمیتونه جای خوبی برای مشاوره باشه به ریسکش نمیهرزه. به این موردم اشاره کنم اینجا هرکس با هر دین و مذهب یا آدم بی دین و خدا هم هست پس حواست باشه هرکس هر حرفی زد زود باور نکن و اعتقاد خودت رو زیر سوال نبر 

بی خیال ماهم همونطور

خوبه خونه تون جداست

ی ساعت برو برگرد بقیه اش تو خونه خودت راحت باش

اونا دیگه اعصاب بچه هارو ندارن 

اللهم صل علی محمد وال محمد وعجل فرجهم                       ایام ب کامتون سلامتی همراهتون  لبخند رو لباتون  حل بشه مشکلاتون   برسین ب ارزوهاتون  

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

بلند شو یه آب به سر و صورتت بزن بچه هاتو افسرده نکن اونا بجز تو کسی رو ندارن قوی باش مگه تو محتاج اونایی؟

بجای اینکه بری خونه پدرت دست بچه هاتو بگیر ببرشون پارک برگشتنی هم براشون بستنی بخر بخورن

هیچوقت خودتو نباز در نظر اون بچه ها تو یه پشت و پناه قوی براشون هستی

کاری کن خانوادت باهات میکنن تو با بچه هات نکن

رویای مرگ شاید بهانه ایست برای تحمل کابوسی به نام زندگی .......                                                               اگه توی یه کشوری درآمدِ یه آرایشگر بیشتر از یه معلمِ به این معنی نیست که پول تو درس خوندن نیست ،،،، به این معنی هست که مردم از قیافه ی زشتشون بیشتر خجالت میکشن تا مغز خالیشون ......                                                       ماها که بابامون پولدار نبوده یه چیزی رو خوب یاد گرفتیم ،،،، اینکه خیلی راحت قید چیزایی که دوس داریمو می‌زنیم ، پس یه لطفی در حقمون بکن سلطان ، اگه دوسمون داری           زیاد ناز نکن ......                                                                      💫 من یه اسفندی ام 🌨️ مغرور ، جذاب ، لجباز 💫

خودت ضعیف شدی .قرص جلوگیری نمیخوری ؟منم عین شما ی مدت خوردم افسردگی شدید داشتم حالم از خودمم بهم میخورد همش فکرمیکردم همه عالم و ادم دازن بهم بی توجهی میکنن هرجا میرفتم حالم خوب نبود

حتی شوهرمم از صب تا غروب منو میبرد بیزون باز حالم خوب نبود

قرص اینا نمیخوری؟

اره،من یه شهر دیگه ام،تازه بعد از چند ماه میرم

دیگه حتما بچه ها زیاد سرو صدا میکنن

ب دل نگیر

سر بچه هارو بند کن زیاد رو مخ راه نرن

دوسه روزه برگرد

اللهم صل علی محمد وال محمد وعجل فرجهم                       ایام ب کامتون سلامتی همراهتون  لبخند رو لباتون  حل بشه مشکلاتون   برسین ب ارزوهاتون  
دیگه حتما بچه ها زیاد سرو صدا میکنن ب دل نگیر سر بچه هارو بند کن زیاد رو مخ راه نرن دوسه روزه برگ ...

تآره فقط همین نوه هارو دارن، الانم زیر پتو دارم گریه میکنم، پدرم میگه نده پسری مال آدمه نه دختری

تآره فقط همین نوه هارو دارن، الانم زیر پتو دارم گریه میکنم، پدرم میگه نده پسری مال آدمه نه دختری

درکت میکنم ولی تفکرات اونا رو نمیشه عوض کرد

از منم تا زنده بود میگفت گاهی ک اینا نوه های پدرشوهرم هستن

و دختر منم ب شدت وابسته 

ولی ته دلی واقعا دوسشون دارن نوه هاشون رو

الان ۱سال و نیمه نیست و من هررررروز از دلتنگیش اشک میریزم

هرروزززززز

حتا دخترم گاهی ب یادش میشینه گریه میکنه

خدا رحمتش کنه

تا هست قدرشو بدون ازش دلگیر نباش 

اونا هم بچه هاتون رو دوست دارن ولی ی تفکری از قدیم تو ذهنشون هست ک نمیدونن باعث رنجش میشه

ممنون از پاسخ گویی تون عزیزدلم

فدات عزیزم

ب دل نگیر دختر بابا

بابا ها بعضی وقتا شوخی میکنن ولی نمیدونن دل دخترشون میشکنه

اگ بهش بگی میگه مگه چی گفتم خواستم شوخی کنم میبینم حساسی خوشم میاد