2777
2789
عنوان

واکسن ۱۸ ماهگی

43 بازدید | 4 پست

مامانای گل امروز باید برم واکسن ۱۸ ماهگی پسرم رو بزنم استرس دارم شنیدم واکسن سختی هست چیکارای باید بکنم که کمتر اذیت بشه😔

دوست مهربونم میشه برای سلامتی پسرم یه صلوات مهمونم کنی🌹🌹تیکر تولد دو سالگی قلب مامانه😍😍انشالله خدا به حق آقا امام زمان به زودی دامن همه منتظرا ها رو سبز کنه 🙏🏻🙏 من ریختم در رگ تو شیره جان ❤هی چرخ بزن در من و دل را بتکان🌹این هم نفسی چه حس و حالی دارد🌹در پیکر من دو قلب دارد ضربان ❤                                                       

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

همه مثل هم نیستند از الان استامینوفن بده بعد ببرش  وقتی برگشتی سرگرمش  کن  نزار را ...

پس من همینجا خوندم که نوشته بود بعدش اگه بدو بدو کنن واکسن زودتر جذب میشه و دردش کمتره

دوست مهربونم میشه برای سلامتی پسرم یه صلوات مهمونم کنی🌹🌹تیکر تولد دو سالگی قلب مامانه😍😍انشالله خدا به حق آقا امام زمان به زودی دامن همه منتظرا ها رو سبز کنه 🙏🏻🙏 من ریختم در رگ تو شیره جان ❤هی چرخ بزن در من و دل را بتکان🌹این هم نفسی چه حس و حالی دارد🌹در پیکر من دو قلب دارد ضربان ❤                                                       
بچه با بچه فرق داره خیلی از بچه ها اصلا اذیت نمیشن نگران نباش

خدا کنه