2777
2789

من یه کرم پودر اینترنتی گرفتم بعد کلی هم سوال کردم از فروشنده که اصلی هست کاملا اورجینال باشه گفت بله و حتی تو سایت هم تو عکس نوشته بود اصلی و به به ضمانت مرجوعی 

بعد متاسفانه وقتی رسید دستم شیشه کرم مو نمی‌زد با اصلیش همه چیز اوکی بود حتی بارکدش اصلی فقط بافت کرم و بوی کرم فرق میکرد و این کرم شیشه اصلی ولی پر شده هست موادش 

از اونجا فهمیدم بعد به فروشنده پیام دادم گفتم اول گفت نه اوکیه و اصله بعد متوجه شد فهمیدم گفت اگر ناراضی هستین نصف پول برگشت بدم گفتم نه نصف پول کمه 

و گفت مرجوع کنید نمیتونم ب مشتری بفروشم 

آخرش گفت باشه اگر کل پول میخواین مرجوع کنید 

نزدیک 400 تومن پول داده بودم 

برم مرجوع کنم امروز ؟

بعد پولشو کی بده ☹️☹️

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

اگه کرم خوبی هست نگه دار .دیکه الان یه رژ چهارصد شده .ببین برای پوستت مناسب هست .

خب اصلشو یه لوازم آرایشی تو شهر ما هست عمده فروشه ولی برا من تکی رو به قیمت عمده میده اصلی هم داره همه اجناسش اصله 

گفت ۴۸۰ اصلشو میارم تموم کرده بود 

واسه من خیلی تخفیف میده میتونم از اون بگیرم اصلشو

اگه کرم خوبی هست نگه دار .دیکه الان یه رژ چهارصد شده .ببین برای پوستت مناسب هست .

یه لوازم آرایشی هست تو شهر ما عمده فروشه 

ولی تکی هم میفروشه اما برا من به قیمت عمده میده 

و خیلی تخفیف میده هروقت گرفتم همه چیزش اصلی بود و گفت این کرم هم اصلیشو میاره ۵۰۰ تومن  من میتونم اینو مرجوع کنم اونو بگیرم ☹️