2777
2789
عنوان

خواب حضرت عیسی و مریم

450 بازدید | 10 پست

دیشب خواب عجیبی دیدم، یک زن مسن پیشم نشسته بود و خواست بهم حضرت عیسی رو نشون بده بعد انگشتاشو رو گذاشت روی پیشونیم و وقتی که چشمامو بستم یه نور عجیبی پشت پلکام ظاهر شد ولی کنارش یه نور دیگه هم دیدم که از اون قوی تر بود، اون حضرت مریم بود.

خیلی خواب عجیبی بود و عجیب تر اینکه من این دو اشخاص رو نه به صورت کالبد انسانی بلکه نور دیدم حالا شما عزیزانی که در حیطه تعبیر چیزی میدونید، میشه لطف کنید و بهم بگین تعبیرش چی بوده؟

آرزو میکنم واسه جفتمون که این سری بمونیم پای قولمون

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

سلام عزیزم

ان شاءالله که خیره

از لحاظ معنوی ارتباطت با خدا خوبه؟

اگه نه ممکنه نشانه ای باشه که ان شاءالله روحیه معنویتون بالا بره

اگر خوبه احتمالا نشانه به ارامش رسیدن و رهایی از مشکلات هستش

فقط 6 هفته و 6 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
سلام عزیزم ان شاءالله که خیره از لحاظ معنوی ارتباطت با خدا خوبه؟ اگه نه ممکنه نشانه ای باشه که ان ...

تقریبن نمازامو میخونم یه چله سوره یاسین هم گرفتم ولی دیشب سردرد شدید داشتم نماز مغرب و قرآنم رو نخوندم

آرزو میکنم واسه جفتمون که این سری بمونیم پای قولمون
تقریبن نمازامو میخونم یه چله سوره یاسین هم گرفتم ولی دیشب سردرد شدید داشتم نماز مغرب و قرآنم رو نخون ...

عزیزم ان شاءالله خیره

من خودم سرتاپا گناهم ولی به نظرم یکم به نمازلت بی اهمیتی سعی کن تا اذان میگه نمازتو بخونی که هم اول وقت باشه و ثوابش زیاد هم خیالت راحت بشه که نمازتو خوندی و دیگه هی نندازیش برای اخر وقت

فقط 6 هفته و 6 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40