کسی میتونه راهنمایی کنه همچین چیزی رو چجوری میشه دوخت؟ زیاد ویدیو ازش نیس تو یوتیوب، نمیدونم چه نخی استفاده کنم که خراب نشه و اینکه چجوری فرم های خاص دوخته شه؟ مهم تر از همه پخشه برام راهنمای میکنین لطفا؟
از گردی بالا شروع کن به بافتن ۹ تا مهره است بعد یکی در میون از مهره ها یه نخ جدا رو کن و م ...
اقا این تیکه که میگی یکی در میون نخ جدا رو کن فقط اینجارو مشکل دارم، الان مثلا این بالاش گرده و هشت تا شاخه شده ، مدلا دیگه هست مثلا بالاش پنج ضلعیه ..این که چجوری اون شاخه هارو ایجاد کنم بلد نیستم، بزار عکس بزارم
الان که دارم اینو برات مینویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمیدونم تا کی رایگان بمونه! من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفهای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تکتک مشکلات رو گفت و راهحل داد.
خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همهش رو درست کردیم!
دو ساعته دارم زور میزنم بیاد، ببین مثلا اینیکی طرحش فرق داره، خب این شاخه ها چجوری ایجاد میشه که بعدش با مهره پر میشه؟ ینی میایم یه تیکه نخ جدید رو گره میزنیم ؟ =چچکار میکنیم
برای مثال بار اول ۹ تا مروارید میگیری ونخ رو از ۳ تا مروارید رد میکنی و ۶ تا مروارید میگیری و نخ رو از سه تا مروارید رد میکنی اینو ادامه بدی بافتت سه پر یا مثلثی میشه
ببین مثلا میخوای مثلث یا سه پر ببافی برای مثال بار اول ۹ تا مروارید میگیری ونخ رو از ۳ تا مروارید ر ...
الان اینو نگاه لطفا، مثلا میخوام همچین چیزی بدوزم، مهره آبی پررنگ هیچی، وقتی میخوام اون شاخه هایی که قرمزه رو ایجاد کنم خب همشون یه سمت نیستن که، یکییش در راستای سوزنکه ولی دوتای دیگه زاویه های دیگه ای دارن، الان اینا همشون از یه نخ درست شدن؟ینی یه نخ رو انقد از مهره ها رد میکنی تا شکل کلی ایجاد شه، یا نه، یا اینجا باید بیام یه تیکه نخ جدید برداریم و ببندیم به بافت اولیه برای گوشه های دیگه ای کار؟