2777
2789

تی وی رو بذار جای مبلای دونفره،دونفره هارم بذار جلوی مبل سه نفره پشت پرده،یه فضای بسته دور تلویزیون درست کن بامبلا،کنسول هم بره جای تی وی،کنسول باید پیش غذارخوری باشه،خیلی پرت چیدی

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

مبل بره جای دوتا مبل تکی و مبل تکیا بیاد روبروی مبل سه نفره(پرده) ناهار خوری بیاد روی فرشی که الان ...

اینطوری ک شما میگید مبل دو نفره هام وسط پذیرایی میوفته زیاد قشنگ نمیشه

فرشاتم هر دو رو مثل هم پهن کن یکی افقی یکی عمودی واسه خونه هاییه که نمیشه چیدش

درسته ولی دوتا فرش دارم.خونم چهارتا فرش لازم داره الان دستمون خیلی خالیه نمیتونیم فرش بخریم اینطوری انداختم ک یکم بیشتر بپوشونه خونه سرامیکه از موکتم بدم میاد

اگه گذاشتی تابلو رو هم از بالای تی وی بردار بزن جای دیگه،فرشارو هم عین هم پهن کن

دوتا فرش دارم.خونم چهارتا فرش لازم داره الان دستمون خیلی خالیه نمیتونیم فرش بخریم اینطوری انداختم ک یکم بیشتر بپوشونه خونه سرامیکه از موکتم بدم میاد

چهارتا نه توروخدا,همه جا رو فرش نکن بدمیشه

چهارتا بندازم جلو اشپزخونم باز میمونه.چهارتا زیاده درسته ولی دوتام خیلی کمه جای باز زیاد داره پذیراییم خونه سرامیکه خیلی بازم خوب نبست بچه کوچیکم دارم.ستا فرش فکنم مناسب باشه

چهارتا بندازم جلو اشپزخونم باز میمونه.چهارتا زیاده درسته ولی دوتام خیلی کمه جای باز زیاد داره پذیرای ...

ببخشید میگم،ولی هم سرامیکا رنگشون سفیده هم مبلا روشن هم فرشا روشن،خونه بی روح دیده میشه،یا فرشات رو عوض کن یا چندتا کوسن همرنگ پرده یا رانر بذار رو مبلا،بخاطر همینه که احساس میکنی فرشا کمه