2777
2789
عنوان

لباس عروسیم

| مشاهده متن کامل بحث + 1180 بازدید | 58 پست

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

واقعا🥺

عاره

نه خیلی سادس نه خیلی شلوغ

شیکه 

از پوشیده بودنش هم خوشم اومد خدایی

یه سری خاطرات هست که آدم خجالت میکشه حتی تو خلوت خودش مرورشون کنه چون از خودش خجالت میکشه. از حماقت زیاد، از خریتِ بی‌انتها، از اهمیت دادن به آدمای لاابالی...

قشنگه مادر شوهرت از چیش ایراد گرفت؟ 

پشیمونم.. از زندگانیم گله دارد جوانی ام.. بزرگترین تصمیم های زندگیم رو وقتی گرفتم ک هنوز عاقل نشده بودم.. دندون عقل داشتم فک میکردم عاقلم.. اون موقع ک فقط  ی مشت غرور بودم و طراوت و زیبایی جوانی..کاش برگردم ب 18 سالگیم

عزیزم  من   حدودا   ۱۴سال  پیش لباسم  تقریبا همین طرح بود..یادمه   گرونترین لباس مزون بود و بشدتتتتتت سنگین.     سنگینیش کلی  خسته م کرد😅

زامبی سابقم🤞حال دل من خوب نمیشود که نمیشود که نمیشود... میگذره...ولی ردش میمونه💔تو الان شیرینی یه محفلی👎👎👎
فقط یه بدی دارن اینا زیر بغلشون پاره میشه سریع

دقیقا این سوالم من ازشون پرسیدم چون یبار تو یه کلیپه عروس ایرانی دیده بودم پاره شد یهو بعد گفتن نه بخاطره اینکه اندامم ریزه میزه اس و قرار از تور قوی استفاده کنن گفت پاره نمیشه گفت اگه تپل میبودم ممکن هست جر بخوره🙁😅