2777
2789
عنوان

راز لعاب دادن فسنجونم 🥰🌱

377 بازدید | 30 پست

سلاااامممم

بالاخره بعد کلی آزمون و خطا چند ماهی هست فسنجونام خوب لعاب میده خدارو شکر🥰

این چندتا نکته رو رعایت میکنم و عالی میشه :

۱) همون اول که مرغ رو گذاشتم بپزه ، گردو و بادومی که آسیاب کردمو هم بهش اضافه میکنم. اینجوری یک ساعت و نیم میپزه و یه وجب روغن میده😍

۲) دقیقا وسط کار رب انار رو اضافه میکنم و می‌ذارم اونم ۴۰ دقیقه بجوشه و حسابی رنگ و مزه بده به غذا 😍 

۳) همون اول کار دوتا پیاز متوسط رو به صورت دراز خورد میکنم داخل غذا و میره تو جون خورشت😋

۴) بیست دقیقه آخر زیر گازو زیاد میکنم و در قابلمه رو هم برمی‌دارم تا آبش رو بکشه و لعاب بده 🤤

نوش جان🍃

شما هم اگه نکته ای دارین بگین 🌱😉

من یک ایرانی ام و به ایرانی بودنم افتخار می‌کنم اما با هیچ قومیت و نژاد دیگه ای دشمنی ندارم. حالا اون نژاد میخواد عرب باشه افغان باشه آفریقایی باشه یا هرچیز دیگه ای. ناسیونالیسم افراطی در تمام دنیا مذمومه. ملاک برتری آدم ها به همدیگه انسانیت آنهاست نه نژادشون!!

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من گردو رو خالی می‌ذارم ۳ ۴ ساعت هروقت روغن انداخت گوشت قلقلی ها و چاشنی میزنم

اگر در مسائل بارداری و مادری و کودکان نظر میدم چون تجربه سه بارداری و فرزند داری دارم ، شما هم اگر تجربه ندارید بهتره مامانارو نگران نکنید الکی 

منم دیروز ناهار درست کردم یادش افتادم گشنم شد

دوستان گلم لطفا در مورد آثار وخواص حدیث شریف کسا مطالعه کنید به نقل از آیت الله بهجت که فرموده اند: کلمات حدیث شریف کسا معجزه ای است که پیامبر قرائت آن را بسیار سفارش نموده است. پیامبر اکرم دو مرتبه سوگند یاد می کنند که چنانچه این حدیث خوانده شود رحمت فرود خواهد آمد. ملائک فرود آمده و اندوه از اندوهگین برداشته و دعای حاجتمند مستجاب خواهد شد. 🕊 اینجا ایران است رو برای تحقیر به کار نبرید💔هیچ چیز خطرناکتر از این نیست که جامعه‌ای بسازیم که در آن بیشتر مردم حس کنند که هیچ سهمی در آن ندارند. مردمی که حس می‌کنند سهمی در جامعه دارند از آن جامعه محافظت می‌کنند، ولی اگر چنین احساسی نداشته باشند، ناخودآگاه می‌خواهند که آن جامعه را نابود کنند.- مارتین لوترکینگ

دلم فسنجون میخواد الان پرگردو با مرغ🥺

منم😁

ببخشید اگه دلتون خواست ❤️

من یک ایرانی ام و به ایرانی بودنم افتخار می‌کنم اما با هیچ قومیت و نژاد دیگه ای دشمنی ندارم. حالا اون نژاد میخواد عرب باشه افغان باشه آفریقایی باشه یا هرچیز دیگه ای. ناسیونالیسم افراطی در تمام دنیا مذمومه. ملاک برتری آدم ها به همدیگه انسانیت آنهاست نه نژادشون!!

یه رازم من بهت بگم هر یک ساعت یه تیکه یخ بنداز توش روغن بندازه حسابی

بله بله اینم خیلی عالیه امتحان کردم 😋

من گردو رو خالی می‌ذارم ۳ ۴ ساعت هروقت روغن انداخت گوشت قلقلی ها و چاشنی میزنم

۳ ۴ ساااعتتتت؟ وااااو عالی میشه 😍😍😍

من فقط گردو میریزم ،به نظرم گردوی تازه خوب نیست روغن نداره

من از پارسال بادوم رو هم امتحان کردم خیلی خوشمزه اش میکنه😋

بله منم گردوی خشک میریزم 

۳ ۴ ساااعتتتت؟ وااااو عالی میشه 😍😍😍

آره اصلا نوشتی ۱ ساعت و نیم بهم برخورد خخخخخخخ

اگر در مسائل بارداری و مادری و کودکان نظر میدم چون تجربه سه بارداری و فرزند داری دارم ، شما هم اگر تجربه ندارید بهتره مامانارو نگران نکنید الکی 
منم دیروز ناهار درست کردم یادش افتادم گشنم شد

ببخشید 🙁🙏🏻❤️😁

آره اصلا نوشتی ۱ ساعت و نیم بهم برخورد خخخخخخخ

😂😂😂😂😂 آخه تو همین یک ساعت و نیمم کلی روغن میداد باید این سری بیشتر بذارم بمونه 🤤🤤

فدات بشمممم سیو میکنم تاپیک رو درست کنم در اولین فرصت❤✨

نوش جان 😍😍