2777
2789
عنوان

فک کنم بدترین چیز تو دنیا تنهایی تو متاهلی باشه

| مشاهده متن کامل بحث + 595 بازدید | 45 پست

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

پس چجور تحمل میکنین شما

بقران منو ببینی ۲۱ سالمه نهایت بهم میخوره ۴۲ اینا باشم موهام سفید صورتم کلا چروک داغونمااااحالم از خودم بهم میخوره عکس ۷سال پیشمو ببینی باور نمیکنی من بودم

منم تنهام خیلی تنها طوری که گاهی وقتا میشینم زار زار براخودم گریه میکنم کاش میتونستیم باهم دوست بشیم

منم بخدا خیلی تنهام اونقد گریه کردم یه چشمم از اون یکی کوچیکتر شده 😭😭😭😭

کل ایران شده خیانت پس دنیا ب کام کیه ؟؟میری بیرون ک همه شادورخندونن میای اینجا همه دلگیرو غمگین...

شاد و خندون نقابه عزیزم...

راه و رسم مردن را در مجال زندگانی دنیا نیاموخته ایم. چه گرانبهاست در نظر پروردگار، مرگ پاکان؛ همچنان که چیزهای کمیاب گرانبها هستند. به شما راست میگویم، به راستی من در این جهان به امتیازی آمده ام که تا کنون به هیچ بشری داده نشده حتی به...  ،زیرا خدای ما انسان را نیافرید که در جهان او را باقی بگذارد بلکه او را آفریده است تا در بهشت بگذاردش. 🍀 jesus christ.  به نام قدرت مطلق، نيروى برتر، نيرويى كه قدرتت از شمال تا جنوب و از شرق تا غرب گسترده شده. Angel 

بقران منو ببینی ۲۱ سالمه نهایت بهم میخوره ۴۲ اینا باشم موهام سفید صورتم کلا چروک داغونمااااحالم از خ ...

وقتی روحت در عذاب باشع همینه داغون میشی طود اطدواج کردین شما...گفتم حتما ۴۰سالتون هست هنوز جوونین میدونین سخته جدا شین

کاربری آقا هستم،،،،پرورده کوردم ایلام خاکمه....
اخه خانوادم نمیزارن اینم بمیره هم طلاقم نمیده

خب حرف بزن باهاشون بگو نمیتونم والا وقتی شرایطط اینحوریه دلیای نداره ادامه بدی

کاربری آقا هستم،،،،پرورده کوردم ایلام خاکمه....