2777
2789
عنوان

حالم خوب نیست میشه بیاید

| مشاهده متن کامل بحث + 707 بازدید | 74 پست

تنها کسی که تو این شرایط میتونه کمکت کنه خودتی .مشاوره های دولتی هستن زنگ میزنی جواب میدن شرایط تو بگو کمکت میکنن از اطرافیانت نخوان چون اونا درکی از این که تو چقدر داری رنج میبری ندارن

خب چرا 

از گذشته یه سری  موضوع بود مثل یه نفر که باهام بازی کرد و گذاشت رفت و بعد 1هفته من نامزد کردم این  مساعل بهم فشار  اومد از قبل یکم وسواس فکری داشتم الان میترسم کلا دیوونه بشم  زایمان وحشتناکی که داشتمم بی تاثیر نبود

خدایا مراقب پسرم شوهرم باش

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

تنها کسی که تو این شرایط میتونه کمکت کنه خودتی .مشاوره های دولتی هستن زنگ میزنی جواب میدن شرایط تو ب ...

خوشبختانه همکاران بانکی دارم هم پول نقد اما همرا بانک اینا نه و اینکه  می‌ترسم مشکلم حاد باشه   روانشناس چطور

از گذشته یه سری  موضوع بود مثل یه نفر که باهام بازی کرد و گذاشت رفت و بعد 1هفته من نامزد ...

تمرکزت بزار روی آینده خودت و بچه ات این که بخوای فکر کنی به گذاشت و چنگ بزنی فقط بوی گندش بلند میشه همه آدما دوره های سختی داشتن ولی به هر حال گذاشت هر وقت ذهنت رفت به گذشته با صدای بلند با خودت بگو بس کن بس کن بس کنو شروع کن به آینده خودت و بچه ات فکر کن

از گذشته یه سری  موضوع بود مثل یه نفر که باهام بازی کرد و گذاشت رفت و بعد 1هفته من نامزد ...

یه چیزی بگم به نظرم شل کن،  رها کن،  شوهرت چی میگه بقیه چی میگن مهم نباشه برات یه جوری فکر کن انگار وجود ندارن،  دو ماه سه ماه برای خودت وقت بزار،  برقص،  ارایش کن و چندماهی رو اختصاص بده ب خودت هیچکس مهم تر از خودت نیست،  به خدا توکل کن که اسون بگذره برات 

تنها کسی که تو این شرایط میتونه کمکت کنه خودتی .مشاوره های دولتی هستن زنگ میزنی جواب میدن شرایط تو ب ...

بغضم جمع شده نمیتر که   از همه نفرت پیدا  کردم منی که آنقدر مهربون بودم دلم برای بچم میسوزه   به شوهرم گفتم میگه چی کم داری  خونه  ماشین پول بچه شوهر غذا آخه مگه زندگی فقط ایناست

من کار بر قدیمی هستم از وقتی گوشیم خراب شد  این اکانت زدم خیلی می‌ترسم از عنوان کردن مشکل ...

کاش مشکلات خودتو به کسی نگی به شوهرتم نگو وقتی میره به مامانش میگه ، سعی کن بری پیش مشاور کمکت کنه عزیزم

خوشبختانه همکاران بانکی دارم هم پول نقد اما همرا بانک اینا نه و اینکه  می‌ترسم مشکلم حاد ...

باهات حرف می‌زنن راهکار بهت میدن و یه سری تمرین شما واس واس فکری داری باید سعی کن فکرتون کنترل کنی 

کاش مشکلات خودتو به کسی نگی به شوهرتم نگو وقتی میره به مامانش میگه ، سعی کن بری پیش مشاور کمکت کنه ع ...

مشکل من وقتی شروع شد که از شوهرم نفرت داشتم و فکرشم نکردمکه باهاش ازدواج کنم البته بگم این قضیه سر اون شخص بود که رفتومن کلا افسرده بودموشوهرم مشکل خاصی نداشت یعنی بشدت حالم بد بود با خواهش تمنا منو برد مشاوره بعد مامانش فهمید حلقه رو آورد که میترسیم خودشو دار بزنه مشکل داره

باهات حرف می‌زنن راهکار بهت میدن و یه سری تمرین شما واس واس فکری داری باید سعی کن فکرتون کنترل کنی&n ...

خیلی میترسم کهکن تل خودمو از دست بدم    توروخدا برام دعا کنیذبعضی وقتا میگم خودمو بکشم راحت شم 

بابا به شوهرت نگو دختر خوب 

بعضی مردا همه چیو گنده میکنن به خانواده ها میکشونن 

کلی مشاور هست تو اینستا و این ور اونور 

یوقت که خونه نیس زنگ بزن ازشون راهنمایی بخواه قبلش باید وقت بگیری 

هرروز صوت حدیث کسا رو بزار توی خونه ات پخش بشه . منو نجات داد

من مشکلم مطمعنم از افسردگی‌ گذشته همه حسادت میکنن که خوشبحال من و منم این وضع اوضاعمه یه مدت در مورد بیمار ی های روانی تحقیق کردم  خیلی بدتر شدم

خذا منو ببخشه بنده نالایق که حافظ  قرآنم و نماز همه رو گذاشتم کنار

شروع کن به خوندن حتی با بی حالی هم شده اشکال نداره . و حدیث کسا رو دانلود کن هروز بزار تو خونه صداش پخش بشه بخدا بهت آرامش میده . صوت قرآن هم عالیه