2777
2789
عنوان

حالم خوب نیست میشه بیاید

707 بازدید | 74 پست

سلام به همگی واقعا اصلا حال خوبی ندارم  و  فک میکنم باید برم پیش روانشناس اما همسرم اصلا قبول نداره و میگه خوشی زده زیر دلت واقعا دست خودم     و اینو بگم یه  بچه کوچک دارم  و گوشیم خودم خراب شده مجبور شدم تا این وقت شب بیدار بمونم که  اون بخابه بیام اینجا مامانم  کمک نمیکنه  

خدایا مراقب پسرم شوهرم باش

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

از چی ناراحتی

لطفا منو تو تاپیک های ختم قران تگ کنید ممنونم❤️⚜الهی عَظُمَ الْبَلاَّءُ وَبَرِحَ الْخَفاَّءُ وَانْکَشَفَ الْغِطاَّءُ وَانْقَطَعَ الرَّجاَّءُ وَضاقَتِ الاْرْضُ وَمُنِعَتِ السَّماَّءُ واَنْتَ الْمُسْتَعانُ وَاِلَیْکَ الْمُشْتَکی وَعَلَیْکَ الْمُعَوَّلُ فِی الشِّدَّهِ وَالرَّخاَّءِ اَللّهُمَّ صَلِّ عَلی مُحَمَّدٍ وَ الِ مُحَمَّدٍ اُولِی الاْمْرِ الَّذینَ فَرَضْتَ عَلَیْنا طاعَتَهُمْ وَعَرَّفْتَنا بِذلِکَ مَنْزِلَتَهُمْ فَفَرِّجْ عَنا بِحَقِّهِمْ فَرَجاً عاجِلا قَریباً کلمح الْبَصَرِ اَوْ هُوَ اَقْرَبُ یا مُحَمَّدُ یا عَلِیُّ یا عَلِیُّ یا مُحَمَّدُ اِکْفِیانی فَاِنَّکُما کافِیانِ وَانْصُرانی فَاِنَّکُما ناصِرانِ یا مَوْلانا یا صاحِبَ الزَّمانِ الْغَوْثَ الْغَوْثَ الْغَوْثَ اَدْرِکْنی اَدْرِکْنی اَدْرِکْنی السّاعَهَ السّاعَهَ السّاعَهَ الْعَجَلَ الْعَجَلَ الْعَجَلَ یا اَرْحَمَ الرّاحِمین بِحَقِّ مُحَمَّدٍ وَآلِهِ الطّاهِرینَ.⚜                   ⚜"اللَّهُمَّ کُنْ لِوَلِیِّکَ الحُجَهِ بنِ الحَسَن، صَلَواتُکَ علَیهِ و عَلی آبائِهِ، فِی هَذِهِ السَّاعَهِ وَ فِی کُلِّ سَاعَهٍ، وَلِیّاً وَ حَافِظاً وَ قَائِداً وَ نَاصِراً وَ دَلِیلًا وَ عَیْناً، حَتَّی تُسْکِنَهُ اَرْضَکَ طَوْعاً وَ تُمَتعَهُ فِیهَا طَوِیلا"⚜⛅️اللّٰهُمَّ عَجِّلْ لِوَلِیِّکَ الْفَرَجُ⛅️

خدا کنه کسی جایی من نباشه حتی اون روز داشتم گریه میکردم گفت زنگ بزنیم مامان بابام هامون بیان ببینم چیکار کنیم و این یعنی من قشنگ بمیرم

چرا چت شده مگه

من کار بر قدیمی هستم از وقتی گوشیم خراب شد  این اکانت زدم خیلی می‌ترسم از عنوان کردن مشکلم   بعد خیلی اینجا زدم  چیزای ترسناکی نوشته بود و بهم تلقین شد فک کن من جایی ندارم حتی گریه کنم بخدا تو عقد رفتم پیش مشاور چون از ازدواج پشیمون بودم  و شوهرم دوست نداشتم و همش تقصیر خانوادم بود که آنقدر تو خونه بد گویی میکردن ازش 1جلسه رفتم کلی بهتر شدم با شوهرم رفتم اما متاسفانه رفته بود به مامانش گفته و اونا انگ دیوونه زدن بهم

خب برو پیش مشاوره آنلاین مگه لازم شوهرت بفهمه 

عزیزم با یه گوشی نوکیا چجوری آخه این گوشی مال من نیست شوهرم ساعت 11,میاد خونه اونم با مالی استرس برداشتم که بیدار بشه  خدا بهم رحم کنه

قطره چکونی شروع شد

واقعا من آنقدر بغض دارم که لازمه تا فردا تموم نمیشه تازه بچمم سرما خورده شما اگه میدونید سرکاریه وقتتون رو تلف نکنید من گفتم اینجا بگم حداقل یکم خالی بشم