2777
2789
عنوان

لطفا باتجربه ها بیان

149 بازدید | 23 پست

دخترم۲۰ماهش دارم ازشیر میگیرم

بهش یکماه شروع کردم شیر پاستوریزه میدم کنارشیر خودم ک‌عادت کنه و کمکم ترک کنع شیرمو

ولی دوردهنش جوش های ریز زده یهو کم یهو بیشتر باز کمرنگ میشن

بنظرتون برای چیه یعنی حساسیت ب شیر؟؟؟

ببرش دکتر 

به لحظه ای فکر می کنم🍁🍁🍁که بعد از هر بار اشک ریختن🍁🍁🍁صورتم را با دستان خودم پاک می کنم🍁🍁🍁خودم را مرتب می کنم 🍁🍁🍁و به زندگی ادامه می دهم🍁🍁🍁به گذرا بودن همان لحظه فکر می کنم 🍁🍁🍁و گذرا بودن مابقی اتفاقات زندگی 🍁🍁🍁و گذشتن عمری که از شما چه پنهان 🍁🍁🍁به فردایش هیچ اعتباری نیست🍁🍁🍁 و در همان لحظه نفسی می کشم🍁🍁🍁هر اتفاقی که نیاز به بخشش من دارد می بخشم 🍁🍁🍁و می گذارم در گذشته ام برای همیشه بماند🍁🍁🍁و ادامه لحظه های باقی را 🍁🍁🍁 نوش جان می کنم

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

شوهرم غرغر میکنع میگه حساسی...حوصله  ندارم باهاش حرف بزنم...نمدونم واجب یانع

آخه بچه کوچیک حساسه نمیشه خودت درمانش کنی ، امان از دست این شوهرا..... 

به لحظه ای فکر می کنم🍁🍁🍁که بعد از هر بار اشک ریختن🍁🍁🍁صورتم را با دستان خودم پاک می کنم🍁🍁🍁خودم را مرتب می کنم 🍁🍁🍁و به زندگی ادامه می دهم🍁🍁🍁به گذرا بودن همان لحظه فکر می کنم 🍁🍁🍁و گذرا بودن مابقی اتفاقات زندگی 🍁🍁🍁و گذشتن عمری که از شما چه پنهان 🍁🍁🍁به فردایش هیچ اعتباری نیست🍁🍁🍁 و در همان لحظه نفسی می کشم🍁🍁🍁هر اتفاقی که نیاز به بخشش من دارد می بخشم 🍁🍁🍁و می گذارم در گذشته ام برای همیشه بماند🍁🍁🍁و ادامه لحظه های باقی را 🍁🍁🍁 نوش جان می کنم
پسر منم اینجوری بود دیگه بهش شیر پاستوریزه ندادم،حساسیته

چنروز ندم مشخص میشه ازشیر ؟یعنی چنروز بعد از نداذن شیر دانه هاش می‌ره 

مشکلم ازشیر گرفتنش نمبدونم چی جایگزین شیرش کنم

شیر ماجان خوبه یااونم همینه

چنروز ندم مشخص میشه ازشیر ؟یعنی چنروز بعد از نداذن شیر دانه هاش می‌ره  مشکلم ازشیر گرفتنش نمبد ...

آره مشخص میشه، هروقت شیرمیخوره بلافاصله دور دهنش جوشای ریز میزنه، بعداز یکی دو روز برطرف میشه،گاهی شکمشم جوش میزد،نگران نباش،اگه میتونی ببرش مرکز بهداشت نشونش بده

آره مشخص میشه، هروقت شیرمیخوره بلافاصله دور دهنش جوشای ریز میزنه، بعداز یکی دو روز برطرف میشه،گاهی ش ...

پماد خاصی زدی؟دارویی دادی؟سیتریزین خوبه بدم؟

یعنی باید شیر ندم بعد دوروز برطرف مشه

پماد خاصی زدی؟دارویی دادی؟سیتریزین خوبه بدم؟ یعنی باید شیر ندم بعد دوروز برطرف مشه

سینریزین نده ،اصلا بچه زیر یک سال بدون تجویز پزشک دارو نده خطرناکه،من هیچکاری نکردم ،چندبار که دیدم شیر میخوره اینجوری میشه دیگه شیر ندادم، از بهداشت پرسیدم گفتن حساسیته، الانم ۵ سالشه شیر میخوره دهنش بوی بد میده بردمش دکتر گفتش شیرنخوره ، حساسیت داره