بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
ما میخواییم بریم برا زندگیبندر عباس فکر نکنم گیر بیاد ولی خب بازم کسی بمون کمک نمیکنه همش فقط وام ازدواجو داریم همسرم بهش شرط کردن اگ منو بخواد هیچی بهش نمیدن و کمکش نمیکنن 😩😩
ما میخواییم بریم برا زندگیبندر عباس فکر نکنم گیر بیاد ولی خب بازم کسی بمون کمک نمیکنه همش فقط وام ا ...
ولی ما هم حمایت نداشتیم اگه داشتیم شاید خونه خریده بودیم در نصیحت خواهرانه بود چون اگه الان نخرید بعدها خیلی سخته اول زندگی مستأجری بعدها حرفمو درک میکنی شد بخرین بدین رهن یا اجاره اون پولو بندرعباس رهن کنین
نمیدونم گل من 🫠 من هم سنم کمه هم اصلا تجربه خونه رهن اینا نداشتم تا چند وقت پیش نمیدونستم فرق رهن ...
منم مثل خودت نوزده سالم بود که میفهمیدم الان نزدیک بیستو چهار سالمه مثل چی پشیمونم که کاش یکی حمایت میکردم پنجاه صد میلیون میزاشتیم روش میخریدم ولی گلم اگه حمایتم نداری خونه وام دار میشه بخرین هفتصد اول بدین باقیش وام