2777
2789

یکی امشب به من گفت تو ظعیفی نمیشه ک زن جماعت بشینه پشت ماشین

وقتی انگیزه ایی برای ادامه زندگی نداشتی به نسخه های از خودت در آینده فکر کن  به اونها فرصت زیستن بده ✅

اون یکی غلط کرد

رانندگی چ ربطی داره ب زن یا مرد بودن؟

جوابشو میدادی کاش من جات دارم حرص میخورم😂

شمع می سوزد و پروانه به دورش نگراان!!!🦋🕯                 ما ک می سوزیم و پروانه نداریم چه کنیم؟🙃🤍

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

تاپیک اخره منم چند لحظه پسش راجبه رانندگیه 😅

من لرم قهرمان ایران زمین💪نام اسطوره های قومم که قهرمان ایران هستن :هادی چوپان 💪امین میرزا زاده 💪وحید بادپی 💪سعید اسماعیلی 💪مهدی عبدالوند 💪علی فولادوند 💪محسن کردعلیوند _💪سینا کاظمی 💪سعید عبدولی 💪علی شمس قمر 💪پویا دادمرز 💪علیرضا محمدی💪علی احمدی وفا💪دانیال سهرابی 💪

نه اسی بیخود کرده من ۱۷ سالمه پشت ماشینم

من لرم قهرمان ایران زمین💪نام اسطوره های قومم که قهرمان ایران هستن :هادی چوپان 💪امین میرزا زاده 💪وحید بادپی 💪سعید اسماعیلی 💪مهدی عبدالوند 💪علی فولادوند 💪محسن کردعلیوند _💪سینا کاظمی 💪سعید عبدولی 💪علی شمس قمر 💪پویا دادمرز 💪علیرضا محمدی💪علی احمدی وفا💪دانیال سهرابی 💪

غلط کرد.صد درصد ازواجباته

گفت زن جسارت نداره رانندگی کنه 

وقتی انگیزه ایی برای ادامه زندگی نداشتی به نسخه های از خودت در آینده فکر کن  به اونها فرصت زیستن بده ✅