2777
2789
عنوان

قلبم درد میکنه؟

97 بازدید | 18 پست

یه درد خفیف سمت چپ قفسه سینه دارم ظاهرا همون جایی که قلب هست

وقتی خفیفه و علائم دیگه ای نداره و وقتی که استراحت میکنمم دردش هست

میتونه برای معده باشه؟ زیادی چایی خوردم امروز

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

سرفه های محکم کن و بعداز هرسرفه نفس عمیق بکش و دوباره سرفه کن اینکاررو چندبار تکرار کن ببین حالت چطو ...

من این کارو کردم سرگیجه گرفتم😂

اول عاشق بوده یا معشوق              استارتر محترمی ک تو تاپیکت پست میزارم،بابا یه اِهنی اُهنی...

من یکی از نردیکام همینجور بود 

ببین اگه مال تو مثل مال این بنده خدا باشه خدای نکرده باید با کافئین بدتر بشه و ادویه تند

این بنده خدا نزدیک 3،4سال درد کشید تا فهمید افتادگی دریچه میترال داره. الان طوری نیست دکتر گفته کافئین و ادویه تند مصرف نکن. حالش خیلی خوبه ماشاءالله فقط موقعی که ناپرهیزی کنه یک پروپرانول میخوره

مادر فرزند پذیر💕با مردم زيبا سخن بگوييد تا پاسخ زيبا بشنويد .امیرالمومنین علیه السلام

چرا الان رفته  امیدوارم دوباره سراغم نیاد

هروقت درد گرفت آروم سرفه کن و نفس بکش و دوباره سرفه کن. این حرکت رو به پدرمادرت و دوروبریات یادبده. هرکی که احساس درد توی قفسه سینه و قلب داش. افراد سن بالا بعداز این حرکت حتما باید درمانگاه برن که قلبشون بررسی بشه .

من یکی از نردیکام همینجور بود  ببین اگه مال تو مثل مال این بنده خدا باشه خدای نکرده باید با کا ...

دقیقا عزیزم امروز خیلی چایی خوردم 

باز خوبه بالاخره ایشون پیگیری کرد و متوجه شد، انشالله درمانش کنه بدون مشکلی💚

والا من یه بلاهایی سر قلبم اوردم،  پارسال یه چندبار ریتا‌لین و قهوه باهم خورده بودم 

امروز نمیدونم چرا اینطوری شد شاید چون خیلی ناراحت بودم، ممکنه روم تاثیر گذاشته باشه

ممنونم عزیزم