2777
2789

قضیه ضامنه

ضامن بانک‌و وام نیست میخوام تو کاله استخدام بشم گفتن ضامن کارمند که بیاد زیر ۱۰۰ میلیون سفته رو امضا کنه بیار.

من اگهی دادم از دیوار چند نفر هستن پول میگیرن ضامن میشن ببینین کدوم بنظر امنه کدوم مشکوک

اول بگم من کلا نظرم بود چهارمیلیون بدم به هرکی ضامن شد

اما فهمیدم ظاهرا نرخش ۸ الی ۱۰ درصد از مبلغ سفته هست

یعنی سفته ۱۰۰ میلیونی اجرتش میشه ۸ الی ۱۰ میلیون

اما ینفر گفت من ۴ تومن میگیرم میام ضامن میشم 

همین، در مقابل ازم تضمینی و چیزی هم نمیخواد میاد امضا میژنه کپی مدارکشو میده فیش حقوقی و نامه کارگزینی میده و‌ پولشو میگیذه میره

یکی دیگه هست گفت ۸ تومن گفتم به قران ندارم گفت اوکی همون ۴ تومنو‌ بده الان، بقیشو ۳۰ روز دیگه که حقوقتو گرفتی ولی باید توام بهم یه سفته ۱۰۰ میلیونی بدی با کپی کارت ملی و شناسنامه و سابقه خودت که داشته باشم

الان من میگم اقا پس اون اولی چرا ار همه کمتر میگیره و هیچی هم ازم نمیخواد چون حالا خودمونیم‌ منم بودم سفته میگرفتم از طرف میگفتم‌ میترسم بیام سفته ۱۰۰ تومنی شرکتو‌ امضا کنم

در نظر داشته باشید هردو‌ گفتن میایم مدارک میدیم اونجا امضا میکنیم کار شما که تموم شد بعد پولو بدین، پولو قبل نمیگیرن

اون ۴ تومنیه پولش دقیقا بودجه ایه که دارم ولی هی میگم اخه هیچی ازم نمیخواد؟ نکنه مدارکش جعلی باشه، اما به هردو الکی گفتم مسئول شرکت اول مدارکو چک میکنن صحت داشته باشه

هردو اوکی بودن با این موضوع

هردو هم اقای بالای ۵۰ سال هستن

توروخدا نظرتونو ‌بگید

اینکه اقای بالای پنجاه دنبال دردسر باشه و بیاد ضامن یکی که نمیشناسه بشه کلا برا من عجیب. 

یه سوال میتونم بپرسم؟

توی این سایت خیلیا نسبت به کسایی که دنبال ضامنن گارد بدی دارن اینطورین که واااا ضامننننن؟ 

به ادم برمیخوره خیلی، والا بخدا ما دزد و عوضی نیستیم فقط فک و فامیلامون تو این حکومت کار نمیکنن و اشنای بانکی و دولتی نداریم دست به همچین کارایی میزنیم 

درکل ممنون از همفکریتون

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

یه سوال میتونم بپرسم؟ توی این سایت خیلیا نسبت به کسایی که دنبال ضامنن گارد بدی دارن اینطورین که واا ...

مگه من گفتم شما مشکل دارین؟ اصولا ادمهای سن بالا خیلی ریسک پذیریشون میاد پایین حتی تو خرید و فروش وسایلهایی که دارن تا حدامکان تغیر نمیدن و به داشتهاشون راضی هستن. سعی میکنن ی زندگی بی دردسر داشته باشن. چه عجیب شدن کاربرای اینجا.

مگه من گفتم شما مشکل دارین؟ اصولا ادمهای سن بالا خیلی ریسک پذیریشون میاد پایین حتی تو خرید و فروش وس ...

این موضوعتون اصلا ربطی به مطلب تاپیک نداشت جسارتا

لحنتون رو هم کمی شیرین تر کنید قشنگ تره

این موضوعتون اصلا ربطی به مطلب تاپیک نداشت جسارتا لحنتون رو هم کمی شیرین تر کنید قشنگ تره

شرمنده من اصلا قصد نداشتم بد صحبت کنم و اتفاقا خواستم چون خودتون هم شک داشتین بگم که از دید من دوتاش میتونه مشکوک باشه . به هر حال اگه بد توضیح دارم دچار سوتفاهم شدین ببخشید