2777
2789

کتابخونه ای که من میرم دوشیفته هس 

روزای زوج پسرا و روزای فرد دخترا

همش استرس دارم که پسرا دوربین مخفی گذاشته باشن تو دستشویی🥲

خدایا شکرت 💖

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

پسرا؟!

تصورت از دوربین مخفی یه چیزی در حد فیلمای اکشن هالیووده یا پسرایی که به اونجا رفت و آمد دارن به سازمان اطلاعات وصلن؟

https://t.me/zhaazh_khaa  کانال تلگرامم⁦✍🏻⁩ «مرد را انسان معنی می‌کنند و زن را مونث؛ و هرگاه زنی مثل انسان‌ها رفتار کند، می‌گویند از مذکر تقلید کرده است.» سیمون دوبووار♀️=♂️پاترهد🧙🏻فدایی قلم به دست یعقوب لیث صفاری، حکیم ابوالقاسم فردوسی، علامه دهخدا و دکتر معین📝«بزار» نه و «بذار» (عکسا رو میگم)❌ مرگ ‌بر هکسره🤬 حمایت از راجع‌به_نه راجب_✌🏻

نه اصلا. فکر کنم وسواس فکری داری

ذهن هاي بزرگ درباره ي ايده ها صحبت مي کنند، ذهن هاي متوسط درباره ي رويداد ها حرف مي زنند و ذهن هاي کوچک درباره ي ديگران! هرکه را صبح شهادت نیست، شام مرگ هست ، بی شهادت ، مرگ با خسران چه فرقي می‌کند.. هم غزه هم لبنان جانم فدای ایران جانم فدای اسلام جانم فدای قرآن  حزب الله پیروز است اسرائیل نابود است

دیگه کسی که میاد کتابخونه انقدر شر نیست چنین کاری کنه

"ارغوان میبینی؟ به تماشاگهِ ویرانیِ ما آمده‌اند..." "ملتی هستیم که هنوز خشنونت رو مردونگی، حماقت رو نجابت، شادی رو هرزگی، دزدی رو زندگی میدونیم؛ راه درازتری تا انسانیت داریم. و راه دراز تری تا آرامش و عشق." "مدرسه که میرفتیم، هربار که دفتر مشقمون رو جا می ذاشتیم معلممون میگفت: مواظب باش خودتو جا نذاری! ما می خندیدیم و فکر می کردیم نمیتونیم خودمونو جا بذاریم! بزرگ که شدیم بارها و بارها خودمونو جا گذاشتیم؛ توی یه کافه، توی یه خیابون، توی یه شعر..." " اگه سوال در زمینه کنکور تجربی داشتید بپرسید 📚🤍"

بزارن چی میخوان ببینن مگه🤣

کیفیت 4k توی اینترنت هست دیگه. اینکارا برای سوژه های خاص جوابه

✅ کارشناس و مشاور مذهبی و خانواده. طب سنتی هم تا حدی 🟦🟥🟦🟥🟦🟥🟦🟥🟦🟥🟦🟥 🗣️مشاور روابط زناشویی. ⭕فامیلیم محقق نیست کارم تحقیقه⭕ استخاره هم بلدم🕋. برای استخاره تاپیک استخاره مو ببین. تا جایی که بلد باشم و از دستم بر بیاد در خدمتم.