2777
2789
عنوان

اه اه چقد چیپ هستید بعضیاتون

| مشاهده متن کامل بحث + 724 بازدید | 34 پست
من چنوقت پیش تاپیک زدم بچه دارنمیشم یکی میگف من سه تابچه دارم دوباره باردارم شوهرم عاشق بچس و...دلم ...

تف توروش

فالگیر: موهاش مشکیه دوتا هم چشم داره  دختر: واااااااااای این که همه چیو میدونهههه                                                                                                                    نفهمیدم اینجا که هستم تقدیر منه یا تقصیر من💔

طرف از کات و طلاقش میگه 

یکی دیگه میاد میگه حالا تعریف از خود نباشه شوهرم خیلی هوامو داره نفسم ب نفسش بنده آقایی خوچملم، ب نظرم همه مردا بد نیستن که 😑

بگو برو درتو بزار 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

یکی عصری تاپیک زده بود می‌خوام فلان جا خونه بخرم خوبه یکی دیگه نوشته بود من نیاوران زندگی میکنم نمیدونم. 🤣🤣

بیگناه پای دار رفت نمیدانست بالای دار هم خواهد رفت! چاقو دسته ی خود را برید و محبت خارها را گل نکرد.                                                                       همانطور که دوری دوستی نیاورد، در و تخته هم اصلا با هم جور نبودند.                                                     بار کج هم چه خوب به منزل رسید. به دعای گربه کوره عجب بارونی اومد.                                                    کار از محکم کاری عیب کرد.ماه هم چه خوب زیر ابر پنهون ماند.                                                             اتفاقا پول خوشبختی آورد و ظلم ماندگار شد. تاریخ انقضای ضرب المثل ها هم به پایان رسید.                    عجب دنیای عجیبی ست

عصر تو تایپیک ناباروری خانمه میگفت سه تا بچه دارم خیلی خوبه هیچ سختی نداره اصلا استرس نداره 

۱۴۰۲/۵/۱۳.......☘️☘️☘️ای انکه دوست دارمت اما ندارمت 😔🥀   برسینه میفشارمت، اما ندارمت😔🥀   ای آسمان من که سراسر ستاره ای 😔🥀   تا صبح میشمارمت، اما ندارمت😔🥀  در عالم خیال خودم چون چراغ اشک 😔🥀  بر دیده میگذارمت، اما ندارمت😔🥀  میخواهم ای درخت بهشتی، درخت جان 😔🥀  در باغ دل بکارمت، اما ندارمت😔🥀  میخواهم ای شکفته ترین مثل چتر گل 😔🥀 بر سر نگاه دارمت، اما ندارمت 😔🥀
جدی؟😐😂

اره بخدا کاش اسکرین می‌گرفتم اصلا کرک پرم ریخت😅

بیگناه پای دار رفت نمیدانست بالای دار هم خواهد رفت! چاقو دسته ی خود را برید و محبت خارها را گل نکرد.                                                                       همانطور که دوری دوستی نیاورد، در و تخته هم اصلا با هم جور نبودند.                                                     بار کج هم چه خوب به منزل رسید. به دعای گربه کوره عجب بارونی اومد.                                                    کار از محکم کاری عیب کرد.ماه هم چه خوب زیر ابر پنهون ماند.                                                             اتفاقا پول خوشبختی آورد و ظلم ماندگار شد. تاریخ انقضای ضرب المثل ها هم به پایان رسید.                    عجب دنیای عجیبی ست
من چنوقت پیش تاپیک زدم بچه دارنمیشم یکی میگف من سه تابچه دارم دوباره باردارم شوهرم عاشق بچس و...دلم ...

واقعا شعور در حد زیر صفر.درمورد بچه دار نشدن هم بنظر من ک دوتا بچه دارم ده هیچ جلویی از بچه دارها.اون خانم با سه تا بچه مطمئنم زندگی نداره.حتی ی حمام رفتن با ارامشم براش ارزوی بزرگیه

طرف از کات و طلاقش میگه  یکی دیگه میاد میگه حالا تعریف از خود نباشه شوهرم خیلی هوامو داره نفسم ...

از ابن بدتر دیروز یه تاپیکی خوندم زن بیچاره حامله بود نوشته عذاب وجدان دارم بامادرم بد رفتار کردم حالا همه اومدن عذاب وجدانش صدبرلبر کردن از بس گفتن نه ما تو کل عمرمون با مادرمون خوب بودیم بیچاره مامانت و از این حرفا ،دلم واسش سوخت

واقعا شعور در حد زیر صفر.درمورد بچه دار نشدن هم بنظر من ک دوتا بچه دارم ده هیچ جلویی از بچه دارها.او ...

آره شعورنداشت 

من سه تا نمیخوام واقعا همون یدونه کافیه برام که دیگه انقدر همه بهم تیکه نندازن توروخدادعام کنید بقران خستم ا حرفای مردم بی مغزی که فقط بلدن دل بشکونن