2777
2789

من از این مدرسه ای که در حال حاضر هستم متنفرررررررممممم از کادر مدرسه از معلما از سیستمش از بچه هاش حتی ساختمونش خدا تومنم پول میگیرن هرچی به خوانوادم میگم عوض کنید نمیکنن پارسال خودمو کشتم عوض کنن هیچی به هیچی امسال میگن مدرسه ای جز این نیست و اگه میخوای عوض کنی خودت بگرد و برو ثبت نام کن اینا. همش هم میگن درس بخون سال بعد بنویسن 

الان چجوری دنبال یه مدرسه بگردم؟ شما واسه بچه هاتون چجوری مدرسه پیدا میکنید کجارو بگردم اگرم پیدا کردم چجوری ثبت نام کنم خودم برم قبول میکنن یا والدم میخوان

کارنامه اینا میخوان یا شرط نمره شون چقدره )خودم الان غیر دولتی ام اما دوس دارم برم دولتی واقعا الکی پول میگیرن و خلاصه یه وضعیه ( دولتی و غیر دولتی یا نمونه مردمی اینا چه فرقی دارن کدومش بهتره؟؟؟؟ 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.