nazaninzahra85 مدیر استارتر عضویت: 1403/02/02 تعداد پست: 1185 عنوان خانما یه دعا یا نمازبرای گرفتن حتمی حاجت بگید 45 بازدید | 3 پست ؟فقط حتما تا میشه میخوام حاجت بده ،رشته ای که میخوام قبول بشم 🙂🙏البته دارم تلاشمو میکنم ولی خیلی استرس دارم و میترسم .نمیتونم فکر کنم که قبول نشم 😕 اگه تو سختی جا نزدی... اینجا می شه نقطه ی پایان نمیتوانم ها و اغاز میتوانم ها و سرآغاز موفقیت وافتخار تو...))! 1403/02/02 | 20:33 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
بهارهههه عضویت: 1399/09/10 تعداد پست: 1507 چله دعای حدیث کسا و سوره واقعه داریم خیلیا هستن از این چله ها حاجت رول میشن خواستی بهم دزخواست دوستی بده گلم
nazaninzahra85 مدیر استارتر عضویت: 1403/02/02 تعداد پست: 1185 چله دعای حدیث کسا و سوره واقعه داریم خیلیا هستن از این چله ها حاجت رول میشن خواستی بهم دزخواست دوستی ... میشه همینجا بگید نمیدونم چیه اینا که گفتین اگه تو سختی جا نزدی... اینجا می شه نقطه ی پایان نمیتوانم ها و اغاز میتوانم ها و سرآغاز موفقیت وافتخار تو...))!
nazaninzahra85 مدیر استارتر عضویت: 1403/02/02 تعداد پست: 1185 اینجور که پیداست کسی فعلا جوابگو نیست .پس من میرم خدا بخواد فردا سر میزنم 😅🖐 اگه تو سختی جا نزدی... اینجا می شه نقطه ی پایان نمیتوانم ها و اغاز میتوانم ها و سرآغاز موفقیت وافتخار تو...))!