2777
2789

اره چرا نشه فقط بگیر این روزها در حد ۱۲ ساعت بخون 

مطالب مهم بخون درصد بالای دارن نیاز نی همه مبحث بلد باشی ولی زیاد تست بزن خیلی زیاد 

Future's gonna be okay💜army & swiftie

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

هیچ غیر ممکنی وجود نداره

❤️چجوری میشه یکی رو که بیشتر سالای عمرتو باهاش زندگی کردی اینقدررر نامرد ازآب در بیاد❤️چقدر سکوت سخته وقتی پراز حرفی ❤️تراپیستم عجیبترین جمله ی ممکن رو بهم گفت :"《 میدونی چرا تغییر سخته؟چون ادمی رنج آشنا رو به خوشی ناآشنا ترجیح میده.از دایره ی امنت بیرون بیا 》 سقوطی مبهم در میان اقیانوس طوفانی مغز💥                             میدونم آخر قصه تلخ این روزام شیرینه..یه حسی ته دلم داره میگه تو کمکم میکنی میدونم .ایمان دارم بهت...تو از اعماق دلم خبر داری.خداجونم شکرت برای تمام داشته ها...✌️✌️
اره چرا نشه فقط بگیر این روزها در حد ۱۲ ساعت بخون  مطالب مهم بخون درصد بالای دارن نیاز نی همه ...

من از فردا شروع میکنم و فقط قراره دوزادهم بخونم نهایی عم معدل بالای ۱۹

حالا بخون بعدا پشیمون نشی 

من فقط میخام دوزادهم بخونم میشه ۳ رقمی اورد؟قصدم فرهنگیان بود ولی وقت تیس اما برا تیر برا رشته حقوق میخام بخونم و تهران ۳ رقمی میخاد

به نظر من بشین فقط امتحانات نهایی رو بخون بعد امتحانات دو هفته فرصت داری بشین تست کار کن تا میتونی ...

اره عزیزم دارم شروع میکنم برا نهاییا تا معدل ۱۹ ب بیالا بگیرم و برا کنکور هم فقط دوزادهم میخونم ب علاوه روان.اقتصاد و منطق

اره عزیزم دارم شروع میکنم برا نهاییا تا معدل ۱۹ ب بیالا بگیرم و برا کنکور هم فقط دوزادهم میخونم ب عل ...

کار خوبی میکنی حالا اگه دهم و یازدهمت خوب نیس باید یه فرق بین تو و اونایی باشه که دهم و یازدهمشون خوبه 

باید تو وقت و تمرکز بیشتری بزاری از امروز به بعد

اکه اونا معدلشون ۱۹ میشه باید تو بالای ۱۹ و نیم بشی تا کنکورتو جبران کنی چون اونا کنکورو ممکنه از تو بهتر جواب بدن

پس تا میتونی تلاش کن و تموم خودتو بزار به پای نهایی ها

موفق باشی گلم