2777
2789

بلکه دولت و نیاز جامعه به یه شغلی 

ایجاب میکنه ک شغل شما چی باشه

مثلا چندسال پیش آگهی میدادن حتی زیر نویس میکردن ک همه ثبت نام کنن برای نیروی انتظامی یا برای افسری 

چون کم بود نیرو با دیپلم نیرو میگرفتن

الان هم نیروی معلمی کنه

مهم نیست ک لیسانس چه رشته ای داری

با یه آزمون استخدامی میتونی قبول بشی

وداره صداش میاد ک تعداد پرستارهاهم رو ب کاهش هست و کمبود نیرو هست

پزشک هاهم ک دارن مهاجرت میکنن

نظر شماچیه راجب حرفام؟

موافقم 

آدم وقتی میخاد شروع کنه تا لیسانس بگیره باید ۴ سال بعدو ببینه که اونم سخته

ISTP...ایران زیبایم روزی میرسه که از دست مهاجما خلاص میشی و نفس میکشی💚🤍❤️  اسم‌های کاربری یادم نمیمونه🥲

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

صداش میاد نیست قبلا دانشگاه ازاد طرح اجباری پرستاری نداشت ولی الان داره قبلا طرح ثبت نام میکردی چندین ماه طول میکشید تا اسمت دربیاد الان از کمبود نیرو نهایتا یک هفته ای اسم درمیاد و باید بیمارستان خودتو معرفی کنی از هر بخشی ب طور میانگین ماهی یک نفر مهاجرت میکنه

گروهای مهاجرت کادر درمان به انگلستان و امریکا و ایتالیا و ....‌دارم یعنی واقعا ماهانه شاید نزدیک به ۱۰.۲۰ نفر شایدم بیشتر میگن از کشور خارج شدیم و رفتیم

کمبود پرستار به شدت زیاد شده

تیکر هدفمه حامله نیستم.تویی که داری این امضا رو میبینی...آره خود تو   یه لبخند گشاد بزن اینجوری  آفرین الاان خوشگل شدی   دیگه نشینی غصه بخوریا همه چی درست میشه...   
با حرفاتون موافقم  من اکثر همکارام دارن مهاجرت میکنن

چه چشم اندازی از اینده میبینین؟

امکان داره ک کنکور رو بردارن

و بگن ک هرکس خواست میتونه 

تو رشته های پزشکی و پرستاری بدون ازمون 

درس بخونه

بخاطر کمبود نیرو

پزشک های جدید تعلیم بدن؟

درمورد فرهنگیان اره ماده ۲۸ ای هرچی بگن حق دارن با آزمون اومدن تا سالیان سال استخدام رسمی محسوب نمیشن و مرتب رصد میشن ...و کلی زحمت دارن 

ولی باقی حرفات درست بود 

دقیقا سال بعد از کرونا حدودا کنکور ۱۴۰۰ و ۹۹ به شدت پرستار گرفتن نصف فامیلی ما پرستاری قبول شدن😂😂

این افراد لطفاریپلای نکنندعزیزان معتقد به افراط در دین و خشک و مذهبی /تویی ک نمیزاری بچت بره بیرون چون جامعه خرابه/ افراد فاقد بلوغ فکری و ذهنی/bts fans                                    نظرت با من متفاوته؟ریپ نکن عزیزم من خودم میتونم تصمیم بگیرم عزیزم هیچ وقت با نظر یک کاربر از راه خودم بر نگشتم پس؟نظر متفاوتتون رو بزارید کنار چای میل کنید (مودبانه ترین حالت🥰) این کاربر هیچ گونه علاقه ای به حرف زدن با شما نداره  بچه ها نخندینا ....🖤                                 بیستون که هیچ دماوندم گر سد بشو ؟ هدفم قسمت من بوده و باید بشود ما همچنان هستیم بر آن عهد که با خود بستیم🌱❤
صداش میاد نیست قبلا دانشگاه ازاد طرح اجباری پرستاری نداشت ولی الان داره قبلا طرح ثبت نام میکردی چندی ...

خوب اینده رو چجوری میبینید

امکان داره ک بگن پرستاری و پزشکی از کنکور خارج بشه 

یا رتبه های پذیرش تغییرکنه

یا حتی ازاد وباپرداخت پول

بذارن ک دانشجوها برن برای درس خوندن؟

چه چشم اندازی از اینده میبینین؟ امکان داره ک کنکور رو بردارن و بگن ک هرکس خواست میتونه  تو ر ...

راستش در جایگاهی نیستیم که بتونم نظر دهی کنم در این باره چون سیاست گزاری در این باره و تصمیم گیری در این موارد به سازمان ها و نهاد هایی وابسته س که نمیتونم پیش بینی کنم چه کاری انجام میدن 

اما اگر برحسب احتمال این فرضیه رو عملی در نظر بگیریم تنها  در پیرا پزشکی ها و دندان پزشکی که ترافیک درمانی اونها خیلی کم تر هست اتفاق بیوفته 

اما در مورد پزشکی حسب آزمون الزامی هست و فکر نمیکنم بدون آزمون بشه توی این رشته تحصیل کرد 

پزشک ( MD _ Ph.D - genetics ) 
خوب اینده رو چجوری میبینید امکان داره ک بگن پرستاری و پزشکی از کنکور خارج بشه  یا رتبه های ...

ن هیچ وقت

فقط ظرفیتارو شاید بیشتر کنن

تیکر هدفمه حامله نیستم.تویی که داری این امضا رو میبینی...آره خود تو   یه لبخند گشاد بزن اینجوری  آفرین الاان خوشگل شدی   دیگه نشینی غصه بخوریا همه چی درست میشه...