2777
2789

چیکار کنم وقتی یه نفر من رو دید وایب خوبی ازم بگیره 

خیلی دوس دارم تو جامعه تیپ و چهره ی تو دل برویید داشته باشم نگین واس خودت زندگی و کن و فلان من خودمم از استایل و تیپ خودم خوشم نمیاد دلم میخواد با کلاس باشم و..

و اینکه بگین چطوری با دیگران رفتار کنم مثلا دلم نمیخواد فک کنن مغرورم و از یه طرف دلم نمیخواد زیاد گرم بگیرم چه کار کنم 

تو زیباترین آرزوی منی ❤️

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

با خوشرویی حرف بزن.لبخند 

اما بالافاصله چهره معمولی و قوی بخودت بگیر

خودتو زیباترین و قویترین دختر جهان ببین

جز اسی کسی پست منو ریپ نزنه .نظر شخصیمه.چرا باید درمورد نظر شخصیم به شما جواب بدم
با خوشرویی حرف بزن.لبخند  اما بالافاصله چهره معمولی و قوی بخودت بگیر خودتو زیباترین و قویترین ...

سعی میکنم دلم میخواد از خودم راضی باشم حس میکنم ناکافی هستم روشی بلدید غلبه کنم به این فکر

مثلا نمیتونم جلو چند نفر نظر بدم راجب یه حرفه و حتی وقتی حرف میزنم حرفم رو جدی نمیگیرن و این منو بیشتر عذاب میده

تو زیباترین آرزوی منی ❤️

اتفاقا منم تو مد نبودم هیچوقت ولی فهمیدم اشتباهه باید با مد جلو رفت

مثلا امسال که مانتو سوزن دوزی مد شده اگه سال بعد بخری بپوشی همه میگن این که سال قبل مد بود چون الان گوشی و اینستا در دسترس همه هستش و همه میدونن لباس های ترند اون سال چی هستش

سلام من از خودم تعریف نمیکنم اما همیشه ازم میپرسن لباس هاتو از کجا خریدی عطرت چقدر خوشبو هستش

میشه بگی چطوری آنقدر تعریف کردنی شدنی 

راز خوش تیپ و... ات چیه؟❤️

تو زیباترین آرزوی منی ❤️

سلام من از خودم تعریف نمیکنم اما همیشه ازم میپرسن لباس هاتو از کجا خریدی عطرت چقدر خوشبو هستش

اسم عطرت چیه

جز اسی کسی پست منو ریپ نزنه .نظر شخصیمه.چرا باید درمورد نظر شخصیم به شما جواب بدم
اسم عطرت چیه

ایفوریا رو یه بار یه خانومی گفت از بوی عطرت مست شدم....گودگرل رو خودم وهمسرم خیلی می‌پسندیم‌...یه عطر ترکیبی هم دارم بوس فراری و۲۱۲......تازگی ها اسکندال خریدم اونم شیکه.....مگاماره هم اسپرته مرد وزن نداره اونم خوشبو هستش