2777
2789
عنوان

معنی زندگی برای شما چیه؟

| مشاهده متن کامل بحث + 634 بازدید | 29 پست

من خیلی سخت کار کردم درحدیکه وقت خوردن غذامم نداشتم...الان وضع مالی خوبی دارم و دلم میخاد کارمو بزرگتر کنم...و اینکه خیلی مشکلات روحیم پیش اومد واسم و البته جسمی...ولی خب خیلی پیشرفت کردم نسبت به شروع کارم 

هر جور که مطلوبِ خودت هست، همان باش.
اوضاع چطوره ؟تاپیکهاتون رو میخوندم .خوبین؟ رو براه شدین؟

خداروشکر متشکرم از احوال پرسی تون 💙

تاکه خوب بودن رو چه معنا کنیم 

ظاهرا خوبم دارم وانمود میکنم مشکلی نیست اما از درون از شرایط خانواده ام نابود شدم و آروم نمیگیرم. 

فکرش یهو مثل سونامی میاد و من رو بهم میریزه 

مثل امروزی که قرار بود یه روز خوب باشه اما یه استوری داغونم کرد و برگشتم خونه .... 

#ملی_گرا 💚🌱                                                                                                                    آریایی پرست هستم ،من دختر ایرانم.... ایلدا هستم از نسل ارتمیس و نژاد بی همتای کوروش بزرگ😍                          #درتکاپوی_آفرینش_دوباره                            خیلی جالبه ما فکر میکنیم هرچیزی که میبینیم یا حس ‌میکنیم رو باید بگیم اما :ادب یعنی اندکی تأمل میان آن چیزی که من حس میکنم و آن چیزی که بروز میدم...                                                (من کورش هخامنشی فرمان دارم که بر مردمان ملال نرود که ملال مردمان ملال من است و شادمانی مردمان شادمانی من.بگذارید هر کس به ایین خویش باشد.زنان را گرامی بدارید.فرودستان را در یابیدو هر کس به تکلم قبیله خویش سخن گوید.گسستن زنجیرها ارزوی من است.ما شب و شقاوت را خواهیم زدود و زندگی را ستایش خواهیم کرد.تا هست سرزمین من اسمانی باد) مستدام باد ایرانِ کوروش 🫶

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

من خیلی سخت کار کردم درحدیکه وقت خوردن غذامم نداشتم...الان وضع مالی خوبی دارم و دلم میخاد کارمو بزرگ ...

بهت افتخار میکنم 😍

#ملی_گرا 💚🌱                                                                                                                    آریایی پرست هستم ،من دختر ایرانم.... ایلدا هستم از نسل ارتمیس و نژاد بی همتای کوروش بزرگ😍                          #درتکاپوی_آفرینش_دوباره                            خیلی جالبه ما فکر میکنیم هرچیزی که میبینیم یا حس ‌میکنیم رو باید بگیم اما :ادب یعنی اندکی تأمل میان آن چیزی که من حس میکنم و آن چیزی که بروز میدم...                                                (من کورش هخامنشی فرمان دارم که بر مردمان ملال نرود که ملال مردمان ملال من است و شادمانی مردمان شادمانی من.بگذارید هر کس به ایین خویش باشد.زنان را گرامی بدارید.فرودستان را در یابیدو هر کس به تکلم قبیله خویش سخن گوید.گسستن زنجیرها ارزوی من است.ما شب و شقاوت را خواهیم زدود و زندگی را ستایش خواهیم کرد.تا هست سرزمین من اسمانی باد) مستدام باد ایرانِ کوروش 🫶
من خیلی سخت کار کردم درحدیکه وقت خوردن غذامم نداشتم...الان وضع مالی خوبی دارم و دلم میخاد کارمو بزرگ ...

برای موفقیت‌هایی که کسب کردین خوشحالم ولی ما آدمیم و استهلاک جسممون گریز ناپذیره، بهتره بعد از این به فکر خودتون باشین و حد اعتدال رو داشته باشین

فدات شم مرسی امیدوارم توهم به ارزوهات هرروز نزدیکتر بشی🌱

متشکرم 💙

برای موفقیت‌هایی که کسب کردین خوشحالم ولی ما آدمیم و استهلاک جسممون گریز ناپذیره، بهتره بعد از این ب ...

آره الان اون روزای خیلی سخت گذروندم ولی باز خیلی مونده به اون چیزی که میخام برسم...

هر جور که مطلوبِ خودت هست، همان باش.
خداروشکر متشکرم از احوال پرسی تون 💙 تاکه خوب بودن رو چه معنا کنیم  ظاهرا خوبم دارم وانمود می ...

نوشتن خیلی روش خوبیه . هم به آرامش کمک میکنه هم تخلیه میششین هم فکر رو باز میکنه. حتما امتحانش کنید.

گاهی هم خدا رو همصحبت قرار بدین و سر رو شونه های خدا بذارین و پیشش از چیزهایی که دلتون رو ناآرام میکنه بگید و گریه کنین ،مطمئن باشین شنونده ای بهتر از خدا پیدا نخواهید کرد

نوشتن خیلی روش خوبیه . هم به آرامش کمک میکنه هم تخلیه میششین هم فکر رو باز میکنه. حتما امتحانش کنید. ...

متشکرم خیلی لطف کردین 

حقیقتا خیلی وقته سعی میکنم با نوشتن و ارتباط با خدا، کار شدید، خستگی و.... اروم بشم اما امروز فهمیدم تلاشم بی فایده بوده و یهو فرو ریختم 

شاید از تاثیرات هورمون هاست اما هرچی که هست امروزم رو خراب کرد... 

زندگیم از اونجایی خراب نشد که یه کارایی کردم،زندگیم از اونجایی خراب شد که یه کارایی که قبلا میکردمو دیگه نکردم،درسم عالی،استعدادم عالی،همه چی از اونجایی شروع شد که دیگه قید درس و کنکور  و دانشگاهو زدم،نشستم خونه ی شوهر و از بیکاری وارد جنگ اعصاب با خانواده شوهر شدم،از بیکاری مینشستم فکر میکردم این چی گفت اون چی گفت،میدونستن بیکارم و خونم دائم مزاحم میشدن،مادرشوهرم مهدکودک پسر کوچکش پیش خونه ما بود یه بار ساعت هفت صبح میومد خونمون یه بارم ظهر که برمیگشت ببرتش،دائم سرش توی زندگی من بود،صبحا فکر کن هفت صبح که ما خواب بودیم دست و صورت و مسواکمون بعد از اومدن مامانش بود،هی میگفت صبحونه به پسرم بدیا،ناهار چی براش پختی،شام زنگ میزد چی براش پختی،دیوونم کرده بود همش میگفت بچم لاغر شده،خاله های شوهرمم شیطان بودن،نمیدونم از سر تفریحشون بود یا واقعا این کارا توی شخصیتشون بود،الان نشوندمشون سرجاشون،همشون از من حساب میبرن،ولی چه فایده،ده سال گذشته،من از یه دختر اروم تبدیل شدم به یه دختر زبون دراز و عصابم ضعیف شده،از همه مهمتر ده سال گذشته همه عمر من اوج سنی که میتونستم به قدرت برسم با این خاله زنک بازیا هدر رفت و من دیگه هفده ساله نیستم😪الان ۲۷ سالمه و یه بچه دارم و هیچ حرفه ای رو بلد نیستم،چیزایی که قبلا بلد بودم درسامو فول بودم همه یادم رفته،الان حتی نمیتونم شروع کنم،چند بار خواستم ولی اصلا سردرگمم که چکار کنم،جالبه خاله هاش و مادرش که قبلا به من میگفتن ول درس و دانشگاهت کن توی درس هیچی نیست و همیشه روی کتابای من میومدن توی خونم و روزی چندبار مجبور میشدم جمعشون کنم و عملا نمیگذاشتن بخونم،الان برای دختر خاله های شوهرم ذوق میکنن از دانشگاه رفتنشون و با اینکه پزشکی نیاوردن خانم دکتر خانم دکتر میبندن به نافشون،هی ماشالله و به به چهچه میکنن،به این فکر میکنم که همه بدبختیام بخاطر کسی نیست،بخاطر خودمه،از اونجایی شروع شد که قید درسمو زدم،قید پیشرفتمو زدم،نشستم خونه و وارد بازی اینا شدم،اگه درسمو خونده بودم و میدونستن اصلا وقت ندارم،خونه نیستم،مزاحمم نمیشدن،قویتر میشدم به خودشون اجازه این رفتارا نمیدادن،پیشرفت میکردم،الان مستقل بودم و با درامد،هیچکدوم از اون چیزای بد رو تجربه نمیکردم،ذهنم هنوزم اروم بود،راحت قبول میشدم چون فول بودم،نه اینکه الان ده سال گذشته حتی یه کلمه هم یادم نمیاد،حتی نرفتم یه حرفه ای رو یاد بگیرم،حتی بهتر بود سریعتر نیرسیدم به مستقل شدن،همه چی از اونجا خراب شد که مثل یه اب راکد وایسادم سرجام و حرکت نکردم،حالا با یه بچه کوچیک حتی نمیدونم باید چجوری پیشرفت کنم،وقت ندارم

زندگیم از اونجایی خراب نشد که یه کارایی کردم،زندگیم از اونجایی خراب شد که یه کارایی که قبلا میکردمو ...

اشتباه من انتخاب ضعیفم بود،برای راحتتر بودن خودم،یه اشتباه ضعیف کردم و مجبور شدم انتخاب های دیگه ای داشته باشم که به ظاهر راحتتر ولی در واقع سختتر بودن

زندگیم از اونجایی خراب نشد که یه کارایی کردم،زندگیم از اونجایی خراب شد که یه کارایی که قبلا میکردمو ...

دلیل این تایپک هم‌ همین بود،‌چند وقته آدمهایی توی‌مسیر زندگیم‌قرار میگیرن که سنشون بالاست و کاری انجام ندادن، یا بقول شما راه رشد کردن رو ترک کردن.

شما هنوز هم‌سن تون برای رشد کردن دیر نیست.‌یکی از فامیل من ،۳۶ سالگی درس خوندن رو شروع کرد، و الان که ۴۳ سالشه دانشجوئی دکتری ست .