2777
2789
عنوان

میخام چربی تزریق کنم ب گونه هام

94 بازدید | 12 پست

بچه هاچن سال پیش پیش دکترحمیدرضامفردبینیموعمل کردم بخاطرمشکلات روحی صورتم اب شده بودتزریق چربیم انجام دادم یه سال بعدش چربیوبرام تمدیدکردخیلی خوووب شده بودم ولی بعددوسال بیشترچربی جذب شداماهنوزاثراتش هست روگونه هام حالادوباره میخام انجام بدم اونموقع۴تومن بودالان شده۳۰تومنننن خخخخ این بماندک فقط ۱۰تومن دارم میخاالنگوموبفروشم برااون۲۰تومن باقیش😔بنظرتون چکارکنم ؟کیاانجام دادن؟اینم بگم ک این کارابجزاعتیااادبایدتااخرعمرانجام بدی چون همیشگی نیست مال من فیییکس دوساااال موندروصورتم 

من بعد عمل بینی دور چشمام چربی های ازبین رفته چیه حالت فرو رفته گرفته انگار طروات صورتم رفته منم میتونم انجام بدم یا خودش بعد چن سال دست میشه مثل اول؟

همه چی از دور قشنگنه  پس بزار همون دور بمونه .....

عزیزم 

قرص امگا ۳ 

قرص سلن پلاس 

پودر جوانه گندم 

اینارم امتحان کن 

عرب ملک غزه کجا من کجا! فلسطین کجا! عشق به میهن کجا .هزاران چو لبنان و آن و این .فدای یک خشت ایران زمین .اگر طرفدار حق نیستی .برای ناحق هم کف نزن .

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

من بعد عمل بینی دور چشمام چربی های ازبین رفته چیه حالت فرو رفته گرفته انگار طروات صورتم رفته منم میت ...

فقط دور چشمام البته چون صورت خودم هنوز پره مخصوصا گونه هام

من بعد عمل بینی دور چشمام چربی های ازبین رفته چیه حالت فرو رفته گرفته انگار طروات صورتم رفته منم میت ...

اگ تازع عمل کردی عزیزم طبیعیه بمروردرست میشه ولی میتونی انجام بدی محدودیتی تدارع من حین عمل بینیم ک بیهوش بودم برام انجام داداینبارم بابیهوشیه کامله

عزیزم  قرص امگا ۳  قرص سلن پلاس  پودر جوانه گندم  اینارم امتحان کن

عزیزم امگاوایناچن ماه خوردم پررصورتم شدجووش بم نساخت الان دیگ اکثراژل وچربی میزنن موادغذایی یاقرص  جوابگونیست  اگ بودعمراهزینه میکردم

عزیزم امگاوایناچن ماه خوردم پررصورتم شدجووش بم نساخت الان دیگ اکثراژل وچربی میزنن موادغذایی یاقرص&nb ...

پس ک اینطور 

خوب چاره چیه تزریق کن .

عرب ملک غزه کجا من کجا! فلسطین کجا! عشق به میهن کجا .هزاران چو لبنان و آن و این .فدای یک خشت ایران زمین .اگر طرفدار حق نیستی .برای ناحق هم کف نزن .

فقط دور چشمام البته چون صورت خودم هنوز پره مخصوصا گونه هام

عزیزدلم فقط دورچشم دقیق اطلاع ندارم ولی ی دکتریبارگفت یکی انجام داده کورشده جربی رفته توچشمش ازونموقع حرفش توذهنم مونده البته نمیخام بترسونمت میگم ینی کلی تحقیق کن بی گداربه اب نزن چون چشم عضوحساسیه

پس ک اینطور  خوب چاره چیه تزریق کن .

🤣🤣🤣پولمم کمه لامصب خخخخخخخخ الان ک اکثراعملی شدن وصورتاشبیه ب هم شده مابدبخت بیجاره هابایدقرض کنیم یاطلابفروشیم ک ازی کاراکنیم ولی بازاین چربیه چون طبیعیه خیلی خوبع تاژل ک میزنن قیافه هاهمه مث هم میشع بدم‌میااونطوری

🤣🤣🤣پولمم کمه لامصب خخخخخخخخ الان ک اکثراعملی شدن وصورتاشبیه ب هم شده مابدبخت بیجاره هابایدقرض کنی ...

منم راستش صورتم استخوانیه 

نمی‌دونم چکار کنم 

خیلیا رو دیدم چربی زدن گلوله گلوله شده 

منم راستش صورتم استخوانیه  نمی‌دونم چکار کنم  خیلیا رو دیدم چربی زدن گلوله گلوله شده&nbs ...

خب بستگی دارع کجاانجام بدی ای ن دکترکارش خوبه کلاتونت واینستابزنی بالامیادولی دوس دارم یجادیگ پیداکنم ک هزینش کمترباشع ک اگ چن سااال بعدخواستم بازانجام بدم بجا۳۰تومن امسال نشه ۳۰۰میلیون اونوق کلیمم بفروشم نمیتونم😂😂😂

عزیزدلم فقط دورچشم دقیق اطلاع ندارم ولی ی دکتریبارگفت یکی انجام داده کورشده جربی رفته توچشمش ازونموق ...

آهان بله منم تو ذهنم بود اینطور باشه انجام نمیدم انشالله خودش برگرده