2777
2789
عنوان

بارداری و اضافه وزن در باردری

210 بازدید | 24 پست

سلام خوبید بچه ها ،میگم که من ۲۴ هفته هستم،وقتی باردار شدم ۸۶ کیلو بودم تا ۴ ماه اول وزنم بالا نرف زیاد،بعد یهو وزنم داره همینجور بالا میره با اینکه خوراکم زیاد فرقی نکرده الان شدم ۹۵میگم میتونه بخاطر ویتامین و لیدی میل باشه،چون وزن بچه یکم کم بود برام نوشته ،بعد چیکار کنم وزنم زیاد بالا نره

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

سلام عزیزم ، اول از همه مبارک باشه و انشاءالله نی نی گلت رو بسلامتی بغل بگیری گلم لیدی میل و ویتامین هردو رو وزن تاثیر میگذارن من خودم به خاطر ویتامین وزنم بالا می‌رفت الان ۴۰ روزه زایمان کردم

یا بلسم الجروح😭اقاااای من دوستتون دارم  اللهم عجل لولیک الفرج💖

مولتی و لیدی میل بذار کنار  بجاش روزی ۲ تا تخم مرغ بخور

نمیشه جایگزین تخم مرغ چیز دیگه باشه،آخه من اصلا نمیتونن تخم مرغ بخورم.مخصوصا سفیدش ،کلا قبل بارداریم نمیخوردم ،الانم بالا میارم بخورم

سلام عزیزم ، اول از همه مبارک باشه و انشاءالله نی نی گلت رو بسلامتی بغل بگیری گلم لیدی میل و ویتامین ...

و دوباره به وزن قبل برگشتم غصه نخور

یا بلسم الجروح😭اقاااای من دوستتون دارم  اللهم عجل لولیک الفرج💖

سلام عزیزم ، اول از همه مبارک باشه و انشاءالله نی نی گلت رو بسلامتی بغل بگیری گلم لیدی میل و ویتامین ...

فدات شم عزیزم،قرم نورسیده مبارک باشه،شما تو کل بارداری چقد وزنتون بالا رفت

اصلت بنامم نمیتونم،ویتامین‌های بدنمم کمه نمیشه کنار بزارم

بخور دختر برات لازمه نخوری ریزش مو بگیری یا بچه از استخون دندان هات تغذیه کنه . 

بعدش ک بچه ات بدنیا اومد برو باشگاه ب بچه ات رحم کن

تو این گرما دوتا تخم مرغ بخوره هرروز هپاتیت بگیره بچه اشم زردی

چه ربطی داره ؟!هپاتیت

مگه قرون وسطا واکسن هپاتیت نزدیم 

زردی رو مطالعه کن بچه وسه چی میگیره وقتی از بند ناف جدا میشه

خانوما من اوایل بارداریم تقریبا ۶۶ کیلو بودم بعد شدم۶۴ الان که ۲۵هفتمه شدم۶۸ گفتن کمبود وزن دارم 

خیلیم میخورم و ویتامین دی و مولتی ویتامین و قرص اهنمم میخورم 

چرا وزنم بالا‌نمیره؟ طبیعیه؟؟؟؟

خونه رو مرتب کردم! حالا تنها چیزی که اینجا بهم ریخته اس،منم! :) 
بخور دختر برات لازمه نخوری ریزش مو بگیری یا بچه از استخون دندان هات تغذیه کنه .  بعدش ک بچه ات ...

نه میخورم،ولی خیلی غصه میخورم آخه من اضافه وزن داشتم پسرم دوسالشه ناخواسته باردار شدم ،۱۰۵ کیلو شدم بعد پسرم با رژیم آوردمش رو ۸۵ کیلو همینجورداشتم پایین میرفتم که یهو دیدم باردارم الان حس خوبی ندارم کل زحماتم به باد رفت،حالا دکترم میگه وزن بچه کمه بدتر اعصابم خراب میشه