سلام
بچه ها راه حلی برای این موضوع نیست و خودم میدونم میخوام بنویسم تا ببینید ایا واقعا این ناراحتی حق منه ؟
پدر من مال شهریه که به دختر معمولا ارث نمیدن ولی عمه های من ارث پدرشوهر و مادرشوهر رو کامل گرفتن و هیچی به خواهرشوهرها ندادن هیچیییی اما خب پدربزرگ من خواستن به دختراشون هم ارث برسه که قابل احترامه و من دخالتی نمیکنم
اما ناراحتی من از اینه. پدربزرگم به جز ارثی که برای دخترا گذاشتن یه زمین ۱۲۰۰ متری دارن
اومدن زمینا رو ۳ تا ۴۰۰ متر کردن و عمو بزرگم بدون مشورت زمین سر نبش که ارزش بیشتری داشت رو برای خودش برد به نامش هم هست زمین
اما پدربزرگم نوبت زمین ما و عمو کوچیکم که شد یهو گفت نمیده و همه رو برداشت به نام خودش کرد !!!
عمو کوچیکم تو اون زمین ساخت و ساز کرده بود از قبل با استشهاد و اینا میتونه زمین رو به نام خودش کنه اما ما دستمون به هیچ جا بند نیست پدربزرگمم گفت به ما نمیده کلا
حالا من امیدوارم پدربزرگم عمر طولانی داشته باشن اما پس فردا خدایی نکرده فوت کنن این ۴۰۰ متری که قرار بوده مال ما باشه بین همه بچه ها تقسیم میشه حتی دوباره به عمو بزرگمم میرسه
از یه طرف این زمینا ارزششون ۶ ۵ میلیارده و ما الان بهش نیاز داریم نه ۲۰ سال دیگه که پدرم سنش بالاست و لذتی نمیبره از پول.
من و مادرم چند ساله قطع ارتباط کردیم چون ما به مشکل مالی خوردیم و اگه اون زمین رو به ما هم میداد انقدر دردسر نمیکشیدیم و واقعا یه دوره ای خیلی سختمون بود. منم بخاطر این موضوعات خیلی ناراحتم قبلا مناسبت ها زنگ میزدم به مادربزرگم تبریک میگفتم الان ازش بدم میاد