2777
2789
عنوان

عروسی خواهر شوهر

211 بازدید | 17 پست

عروسی خواهر شوهرمه سه هفته بعد، به ما که نگفتن ، ما از برادر شوهرم شنیدیم..بعدش یک بار زنگ نزدن که شما راه دورین کی راه میفتین؟وقت آرایشگاه میخاین بگیرین؟بهمون حتی نگفتن که ما بتونیم لباس سفارش بدیم...خیلی دلخورم...انگار ما رو به عنوان نمایش میبرن...مثل عروسک

من بودم نمیرفتم 

دلیلی نداره بدون دعوت پاشین برین عردسی

خب بچها منم به ارزوم رسیدم بلخره بیبیم مثبت و باردارشدم(مامان دوتا فرشته کوچولو)ولی خب تو هفته های پایین قبل از شنیدن صدای قلبشون خدا اونارو ازم گرفت🙂ولی ناامید نمیشم اونا بااومدنشو امید زندگی رو ب قلب من اوردن من بازم تلاشمو میکنم شمام برام دعا کنید 🙏♥️♥️🙂۱/۲/۰۳ من ددباره مامان شدم🥺

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

خب من باشم نمیرم اگرم برم خیلی ساده میرم زیاد خرج نمی کنم براشون

منم همین تصمیم گرفتم. هر چی دارم میپوشم.شوهرم میگه نه زشته...زشت وقتیه که آدم حسابت کنن تو بی اعتنا باشی

میگه ما مدلمون اینشکلیه

اره راست میگه . من طرف مادری باید از دوماه قبل خبر بدی بهشون چون بر میخوره بهشون ولی  طرف پدری با همون کارت دعوت کنار بقیه مهمون ها درجه یک هارو هم همونطور یک هفته میخواد دعوت میکنن

آنچه قسمت توست ساده از کنارت نخواهد گذشت

منم همین تصمیم گرفتم. هر چی دارم میپوشم.شوهرم میگه نه زشته...زشت وقتیه که آدم حسابت کنن تو بی اعتنا ...

آفرین تو هم بگو من این مدلی بگو آدم وقتی عروس میاره نمی تونه مث قبلش باشه باید یکسری اصول ادب و رعایت کنه وگرنه احترامی نمی بینه